ENGLESKI NOVINARI OSTALI ZAPREPAŠĆENI: Aleksandar Mitrović ih iznenadio posle mučkog udarca u glavu

Novosti online

21. 10. 2022. u 15:53

ALEKSANDAR Mitrović je ponovo u centru pažnje u engleskoj fudbalskoj javnosti, i to samo što se vratio utakmicama posle povrede koja je mnoge njegove navijače u Srbiji zabrinula jer se početak Svetskog prvenstva, u Kataru, približava.

ЕНГЛЕСКИ НОВИНАРИ ОСТАЛИ ЗАПРЕПАШЋЕНИ: Александар Митровић их изненадио после мучког ударца у главу

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, reprezentativac Srbije je zaigrao za Fulam protiv Aston Vile, a pri minimalnom vođstvu domaćih  Aleksandar Mitrović je mučki glavom od strane brazilskog reprezentativca Daglasa Luiza. Njih dvojica su se sporečkala na sredini terena, a onda je Luiz glavom udario u glavu Aleksandra Mitrovića, koji je odmah pao na tlo (VIDEO).

Brazilac koji je devet puta igrao za nacionalni tim i koji je osvojio olimpijsko zlato u Tokiju 2021, je isključen posle pregleda snimka. A nedugo zatim "Mitar" je oduševio navijače Fulama golom. 


Igrao se 67. minut kada je šutirao sa leve strane, a lopta pogodila u visoko podignutu ruku Poljaka Keša, koji igra za Aston Vilu. Dosuđen je jedanaesterac, a upravo ga je Aleksandar Mitrović realizovao i postigao osmi ovosezonski gol u Premijer ligi (VIDEO)

A nakon što je oduševio navijače, koji su na kraju proslavili pobedu od 3:0 (koja je potom dovela i do smene Stivena Džerarda s klupe kluba iz Birmingema), Mitrović je zaprepastio novinare.

Pozvan da da izjavu o meču u TV studiju koji se nalazio pokraj samog igrališta, "Mitar" se pojavio u šortsu, majici i papučama.

To ne bi bilo ništa čudno da se novinari i stručni konsultant nisu maltene smrzavali sve vreme, o čemu svedoči i činjenica da su bili izuzetno "dobro" obučeni i sva trojica u toplim kaputima:

- Mitrović se pojavio na intervjuu hladne oktobarske noći kao da je krenuo na doručak u (Englezima omiljenom španskom letovalištu) Benidormu - glasio je jedan od komentara na Tviteru ovim povodom.

Podsetimo, pogotkom protiv Aston Vile Aleksandar Mitrović je došao do deobe trećeg mesta na listi strelaca Premijer lige, sa Tonijem iz Brentforda, a ispred njih su samo Hari Kejn (Totenhem - 9) i Erling Braut Haland (Mančester siti - 15).

Fudbalska reprezentacija Srbije - raspored mečeva

Srbija će na Mundijalu, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Sledi meč protiv Kameruna, 28. novembra, te protiv Švajcarske, 2. decembra, čime Piksijeva ekipa završava s nastupima u grupi, a ako bude među dve najbolje selekcije - ide u osminu finala.

U prvoj rundi sledi ukrštanje "naše" sa grupom H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja, a potom u četvrtfinalu sa najboljim iz jednog od dva ukrštanja koja će dati grupe E i F u kojima su Španija, Kostarika, Nemačka i Japan, odnosno Belgija, Kanada, Maroko i Hrvatska.

Pre svega toga je prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, koji je jedina preostala provera "orlova" do šampionata planete.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!