"KAKAV MENTALITET!" Dušan Vlahović uradio ovo i raspametio italijanske novinare, ovo nisu očekivali od Srbina

Novosti online

18. 10. 2022. u 20:19

DUŠAN Vlahović je kao velika zvezda fudbala došao zimus iz Fiorentine u Juventus, kome ove sezone ne ide baš najbolje. Mogao bi Srbin da se, kao neki, "vadi" na loše igre cele ekipe, da čeka smenu trenera pa opet daje sve od sebe, ali... Ne spada on u takve.

КАКАВ МЕНТАЛИТЕТ! Душан Влаховић урадио ово и распаметио италијанске новинаре, ово нису очекивали од Србина

FOTO: AP/Tanjug

Zapravo, potpuno je drugačiji od onih koji bi, u situaciji u kojoj je torinski gigant sada, "digli sve četiri u vis" i čekali neka bolja vremena.

Podsetimo, Dušan Vlahović je u sezoni 2021/2022. na 24 utakmice za Fiorentinu postigao 20 golova, a onda je tokom zimskog prelaznog roka prešao u Juventus. Za "staru damu" je na 21 meču devet puta bio strelac do letnje pauze, a sedam puta na 13 ovosezonskih utakmica.

Njemu ide dobro, ali ne ekipi: "Juve" je tek osmi na tabeli italijanskog šampionata (posle deset kola već ima deset bodova manje od vodećeg Napolija), a pred poslednja dva kola Lige šampiona ima pet bodova manje i od PSŽ-a i od Benfike i samo čudo može da ga odvede u nokaut fazu elitnog takmičenja. 

Vlahović, međutim, ne da "ne otaljava posao" u aktuelnoj situaciji, već izrasta u istinskog vođu najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Evo kako o reprezentativcu Srbije danas izveštava italijanski novinar Marko Mesina, koji radi i za CBS:

- Dušan Vlahović će postati jedan od lidera u Juventusu. Njegov stav je takav da on uvek pomaže saigračima i gleda da ih unapredi. Danas je čak i Tutosport objavio kako je on poslednji koji napušta trening, jer želi da radi još napornije na svojim tehničkim sposobnostima. Kakav mentalitet! - započeo je pomenuti novinar.

Na tome se nije zaustavio:

Evo, ovde možete da vidite kako je tešio Mojsea Kina koji je promašio zicer:

- Ove akcije mnogo govore i uskoro će, kada stvari krenu na bolje, one biti veoma važne. Kada sam ovo video uživo, podsetilo me je na cenu kada je Del Pjero tešio Bufona (posle katastrofalne greške čuvenog golmana na meču Juventusa i Lećea, prim. prev.). Kada mene ljudi pitaju za omiljeni momenat vezan za Del Pjera, znam da zvuči čudno, ali uvek taj spomenem. Jeste, dao je on mnogo neverovatnih golova zbog kojih su vilice padale na pod, ali momenti poput tog su od njega napravili mog idola. Liderstvo, karakter, celovita ličnost. Sve što sam i želeo da bude - poručio je Mesina pišući o Vlahoviću.


BONUS VIDEO: Ovako izgleda avion za argentinske navijače
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu