DUŠAN KERKEZ: "Partizan igra bez mnogo rizika"

Novosti online

15. 10. 2022. u 16:36

TRENER fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je danas da je Partizan favorit uoči sutrašnjeg derbija 15. kola Superlige Srbije, ali da će njegovi igrači pokušati da dođu do pozitivnog rezultata i iznenade crno-bele.

ДУШАН КЕРКЕЗ: Партизан игра без много ризика

Foto: Printskrin Youtube

Utakmica na stadionu Partizana počinje sutra u 18.30 časova.

Čukarički je treći na tabeli sa 29 bodova, a Partizan četvrti sa dva boda manje, ali i mečom manje.

- Partizan je favorit, u dobroj su formi, očekuje nas veoma zanimljiva i teška utakmica. Jeste ovo moj prvi meč protiv nekog od ''večitih'' rivala, ali nemam neki poseban osećaj. To svakako jesu lepe utakmice, pred većim brojem ljudi. To je dobro i za mene i za moje igrače, da pružimo maksimum i da probamo da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Kerkez za zvanični sajt FK Čukarički.

Trener Čukaričkog čestitao je crno-belima na pobedi protiv Kelna (2:0) u Ligi konferencija.

- Gledao sam uživo Partizan protiv Kelna. Želeo bih najpre da im čestitam na odličnoj igri i velikoj pobedi. Zasluženo su osvojili tri boda i napravili veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu Lige konferencija. U poslednje vreme, Partizan igra pre svega vrlo disciplinovano, bez mnogo rizika, znaju gde su najbolji i to maksimalno koriste. Ujedno, neke svoje mane, a svaka ekipa ih ima, odlično prikrivaju. Sad su protiv Kelna igrali nešto defanzivnije i na tranziciju, što verovatno protiv nas neće biti slučaj - rekao je Kerkez.

BONUS VIDEO: Koreografija "grobara" na meču Partizan - Keln

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!