ALEKSANDAR MITROVIĆ OTKRIO TAJNU "ORLOVA": Da li znate šta fudbaleri Srbije urade odmah posle svakog meča?

Novosti online

27. 09. 2022. u 23:13

FUDBALSKA reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u svojoj grupi B divizije Lige nacija, time prošla u elitno društvo ovog evropskog takmičenja, a izvrsna igra oduševila je i strelca jednog od golova u Oslu, Aleksandra Mitrovića..

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ОТКРИО ТАЈНУ ОРЛОВА: Да ли знате шта фудбалери Србије ураде одмах после сваког меча?

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, "orlovi" su u subotu posle preokreta pobedili Švedsku u pravoj fudbalskoj rapsodiji (u kojoj je Mitrović bio trostruki strelac), a u utorak uveče u Norveška je poklekla pred sjajnom reprezentacijom Srbije.

Time su naši reprezentativci preuzeli upravo od Norvežana prvo mesto u grupi, a komentar novinara RTS-a da "odavno nije viđena ovako borbena a i atraktivna igra reprezentacije" svideo se našem rekorderu po broju golova u dresu državnog tima:

- Drago mi je da se to primećuje. Cilj pre svake utakmice je da na njoj damo sve od sebe, a da po završetku pružimo jedan drugome ruku, pogledamo se u oči i znamo da smo svi dali sve od sebe. Na to treba dodati i pojedinačni kvalitet koji imamo u ekipi, pa izgledamo kao jedna ozbiljna ekipa s kojom niko ne bi želeo da igra. Nadam se da će tako biti i ubuduće.

Interesantan je bio i njegov završni komentar:

- Bez obzira ko je s druge strane, mi igramo našu igru, takmičimo se, nadmećemo se, igraćemo naš fudbal protiv svakoga, bez obzira ko je rival. Daćemo sve od sebe. Eto, pročitao sam, bićemo u drugom šeširu (za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo), idemo sad u ovu ligu jedan, ligu... ma, ovu ligu iznad (smeh)! Igraćemo, dakle, sa najboljim reprezentacijama na svetu. E, taman da vidimo gde smo - uz osmeh je zaključio Mitrović.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?