TAJNA KOJU JE MALO KO ZNAO: Najlepša sportistkinja sveta krila da ima dvoje dece

Novosti online

27. 09. 2022. u 18:30

NAJNOVIJE vesti iz sveta atletike mnoge su iznenadile.

ТАЈНА КОЈУ ЈЕ МАЛО КО ЗНАО: Најлепша спортисткиња света крила да има двоје деце

Instagram / DariaKlishina

Darija Klišina, koja se proslavila skokovima u dalj i koju smatraju jednom od najlepših sportistkinja sveta, obelodanila je da ima dvoje dece.

Ova 31-godišnjakinja je, relativno skoro, objavila da se porodila, ali, kako javlja ruska agencija RIA Novosti o tamošnjnoj zvezdi sporta, "niko nije znao da je i pre toga na svet donela dete".

Krajem juna Klišina je u Majamiju rodila sina, a sada se ispostavilo da joj je to drugi naslednik.

U intervjuu za nacionalni Savez obelodanila je sledeće:

- Ja sam stvarno zatvorena po pitanju privatnosti. Eto, 2017. godine sam, posle Svetskog prvenstva koje je održano u Londonu, gde sam osvojila srebro, rešila da rodim dete. Sve se lepo složilo i 2018. je na svet došao moj prvenac - počela je ona.

Tome je dodala i sledeće:

- Ja se nisam (u sportskom smislu) opuštala zbog toga. U planu je bio brz povratak sportu, jer je počinjala složena olimpijska sezona. I, ja sam krenula sa skokovima već osam meseci posle porođaja.

Kako je otkrila, oba sina rodila je u Sjedinjenim Američkim Državama:

- Stariji je svet ugledao u Njujorku, mlađi u Majamiju. Tradicionalno sam se porodila, u bolnici, pod budnom pažnjom iskusnih lekara. Nisam ja od onih koji vole eksperimente, od porođaja kod kuće ili u neobičnim uslovima, to neka rade oni kojima je to blisko, nikog ne osuđujem. Najvažnije je da se žena oseća spokojno. Meni je podrška bila divna, muž je sve vreme bio uz mene, a kući su me pustili već drugog dana - dodala je ona.

Klišina je dvostruka prvakinja Evrope u dvoranskim uslovima u skoku u dalj, ima i zlato sa letnje Univerzijade u Kazanju 2013. godine, kao i bronzu sa šampionata Evrope 2014.

Ove sezone ne nastupa zbog, ispostavilo se drugog, a ne kako su mnogi mislili prvog porođaja.


Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024