"SAMO POKAZUJEM KOLIKO TE VOLIM, RODŽERE": Đoković nakon pobede umalo rasplakao Federera

Novosti online

24. 09. 2022. u 21:51

NOVAK Đoković se na teren vratio nakon 76 dana. Odigrao je prvi meč i to baš tamo gde je odigrao i poslednji - u Londonu. Fransis Tijafo nije mogao da odgovori na fantastičnu igru motivisanog Srbina.

САМО ПОКАЗУЈЕМ КОЛИКО ТЕ ВОЛИМ, РОЏЕРЕ: Ђоковић након победе умало расплакао Федерера

FOTO: EPA

Nakon pobede Novak Đoković govorio je o svom trijumfalnom povratku na teren.

- Dobro veče svima. Hvala što ste došli, svima nam znači to. Nisam igrao dugo, poslednji meč je bilo finale Vimbldona baš u ovom gradu. Dobar je bio meč. Nisam uradio mnogo loših stvari. Pobedio sam za sebe i tim. Juče je bio jedan emotivan dan, nije ni malo bilo lako vratiti se danas na teren i nastaviti. Zadovoljan sam svojim izdanjem i bodovima koje sam doneo timu, rekao je na početku izlaganja Đoković.

Nakon toga detaljnije je govorio o Rodžeru Federeru koga je svojim emotivnim rečima umalo doveo do suza.

- Složićemo se da je juče viđen jedan od najlepših trenutaka koje smo ikada gledali u tenisu. Svi smo znali da nas čeka emotivan oproštaj, bili smo očarani momentom. U isto vreme, pomešane su bile emocije. Jedan od najvećih sportista napustio je sport. Bilo je lepo videti ga srećnog, zahvalan sam što sam uz njega deo tima Evrope, zajedno sa timom sveta svedočili smo istoriji. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u mom životu, počeo je Đoković i potom se okrenuo ka Federeru i počeo je priču o porodici:

- Mogu da govorim u svoje ime, kada su njegova deca došla i zaplakala to je bio prelepi trenutak. Jako je lepo videti Rodžerove roditelje, Mirku, sve one koji su bitan deo njegovog života. Ljudi misle da su rezultati samo naši, dobiti ili izgubiti, ne bismo ništa mogli da uradimo bez svoje porodice. Predugo pričam... Samo pokazujem koliko te volim Rodžere. Mnogo toga imam da kažem, dugo nisam bio na turu i svedočim sada nečemu jedinstvenom i posebno, moram sada da bežim jer za 20 minuta ponovo idem na teren, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!