DA LI JE BENZEMA TEŽE POVREĐEN? Oglasio se Ančeloti o stanju najboljeg igrača Reala

Tanjug

07. 09. 2022. u 11:11

TRENER Reala Karlo Ančeloti govorio je o zdravstvenom stanju najboljeg igrača madridskog kluba Karima Benzeme i izrazio nadu da Francuz nije doživeo težu povredu na meču prvog kola Lige šampiona protiv Seltika, prenose španski mediji.

ДА ЛИ ЈЕ БЕНЗЕМА ТЕЖЕ ПОВРЕЂЕН? Огласио се Анчелоти о стању најбољег играча Реала

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Real je sinoć u Glazgovu pobedio Seltik 3:0 u prvom kolu grupe F najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Benzema je zbog povrede morao da napusti igru već u 30. minutu.


- Ne deluje da se Benzema teže povredio. On će po povratku u Madrid da odradi testove, a onda će sve da bude jasnije - rekao je Ančeloti.

Benzemu je zamenio belgijski napadač Eden Azar, koji je postigao jedan gol na sinoćnjem meču.

- Azar je odigrao savršenu utakmicu. Ovo je bila prava utakmica za igrača kakav je Eden. Ubacio sam ga u igru, jer štoperi Seltika nisu vršili presing. U prvom poluvremenu smo mogli da budemo bolji, ali je drugo bilo savršeno. Kako je utakmica odmicala koristili smo energiju mlađih igrača i bilo je primetno da navijači cene našu igru - objasnio je trener Reala.

Šahtjor je u drugom meču prvog kola grupe F u gostima pobedio Lajpcig 4:1. Real će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Lajpcigom, dok će Šahtjor biti domaćin Seltiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!