"SRCE MI SE SLAMA" Nik Kirjos skrhan posle eliminacije sa Ju-Es opena

Novosti online

07. 09. 2022. u 10:13

NIK KIRJOS je priredio novi šok za ljubitelje tenisa, pošto je, samo nekoliko dana nakon što je eliminisao svetskog broja jedan Danila Medvedeva, položio oruđje pred Karenom Hačanovim.

СРЦЕ МИ СЕ СЛАМА Ник Кирјос скрхан после елиминације са Ју-Ес опена

Tanjug/ap

Frustracije je iskalio na samom terenu, razbijanjem dva reketa, a kasnije je na konferenciji za novinare bio veoma oštar prema sebi.

- Osećam se razoreno, srce mi se slama. Ne samo zbog mene, već i zbog svih za koje znam da žele da pobedim. Sad moram da čekam do Australijan opena. Mislim, igraću u Tokiju, sve je to u redu, ali ova četiri turnira su ono što je najvažnije. Svaki drugi turnir tokom godine je gubljenje vremena – čovek treba da se spremi i da bude pravi na slemovima, po tome te ljudi pamte - smatra Kirjos koji je ove godine igrao finale Vimbldona, gde ga je zaustavio Novak Đoković, a u dublu je osvojio Australijan open sa zemljakom Kokinakisom.

Kirjos je, posle pobede nad Medvedevim i eliminacije Nadala od strane Tijafoa, a imajući u vidu da Novak Đoković nije učestvovao zbog dobro poznatih razloga, bio glavni favorit za osvajanje titule. 

- Skrhan sam, ali svaka čast Karenu. On je borac, ratnik. Mislim da je najbolji server protiv kojeg sam igrao na turniru, pogađao je prave tačke na ključnim poenima. Za mene je bilo ili da osvojim turnir ili ništa, sada se osećam kao da sam omanuo na ovom turniru - rekao je razočarani Kirjos.

Karen Hačanov je plasmanom u polufinale Ju-Es opena ostvario svoj najbolji grend slem rezultat, a u borbi za finale čeka ga Kasper Rud, koji ima neočekivanu priliku da postane prvi Norvežanin na čelu ATP liste i 28. vladar svetskog tenisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici