SRBIJA ILI KANADA? Zvezdin klinac bira, a evo šta ga je Borjan savetovao

Novosti online

02. 09. 2022. u 11:06

Trenutno najbolji mladi fudbaler Srbije Stefan Mitrović iz Crvene zvezde rekao je na Arena Sport TV da još nije odlučio za koju će reprezentaciju u budućnosti nastupati, ali da ga kapiten njegove ekipe Milan Borjan "gura za Kanadu".

СРБИЈА ИЛИ КАНАДА? Звездин клинац бира, а ево шта га је Борјан саветовао

Foto: FK Crvena zvezda

- Nisam napravio konačnu odluku. Trenutno igram za mladu reprezentaciju Srbije, ali je Kanada jako zainteresovana. Borjan gura za Kanadu više, mada nisam odlučio, teško je prelomiti. Moraću uskoro to da učinim - rekao je za Arena Sport Stefan Mitrović.

Mitrović je ovog leta stigao na Marakanu iz niškog Radničkog za pola miliona evra, dao je gol na debiju u Superligi i na debiju u Evropi, a u sredu veče je zaigrao i na večitom derbiju koji je završen bez pobednika.

- To mi je bio prvi derbi i stvarno je drugačije. Ovde se više igra na čvrstinu i agresivnost. Naravno, nismo zadovoljni bodom jer smo se nadali da ćemo osvojiti tri, ali dugo je prvenstvo. Idemo dalje. Probali smo na kontre da napadnemo protivnika, ali igra je bila veoma čvrsta. Bilo je dosta teško - rekaa je posle utakmice u Humskoj.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre "orlove"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja