ZVEZDA POJAČAVA STRUČNI ŠTAB: Stiže bivši trener Hajduka iz Splita

Novosti online

02. 09. 2022. u 10:17

Odlaskom Dejana Stankovića „oslabljen” je stručni štab Crvene zvezde. Ostao je Nenad Milijaš, a novi strateg Miloš Milojević formira svoj novi tim.

ЗВЕЗДА ПОЈАЧАВА СТРУЧНИ ШТАБ: Стиже бивши тренер Хајдука из Сплита

FOTO: FK Crvena zvezda

Švedski mediji pišu da je velika želja šampiona Srbije Andreas Brenstrem. Reč je o strategu Mjalbija. On je pod ugovorom sa švedskim klubom, ali je iskazao želju da se preseli u Beograd.

Na klupi aktuelnog tima Brenstrem je proveo 23 utakmice uz učinak od osam pobeda, 10 remija i pet poraza, a ukoliko mu bude ispunjena želja da pređe u Crvenu zvezdu, trijumf ostvaren prethodnog vikenda na gostovanju Helsinborgu ujedno bi bio poslednji u klubu iz Helevika.

Brenstrem poznaje fudbal na Balkanu, jer je bio pomoćnik u Hajduku iz Splita. Tada je prvi trener „bilih” bio Jens Gustafson. Po odlasku iz Hrvatske vodio je samostalno švedske drugoligaše, a radio je i sa omladincima Hamarbija.

Dolazak Brenstrema bi značio da se nastavlja kontinuitet dolazaka stranaca u stručni štab Crvene zvezde. Ljutice Bogdana su sa Dejanom Stankovićem napustili Pjeruluiđi Brivio, Vinćenco Saso i Federiko Panonćini.

Crvena zvezda traži još rešenje za kondicionog trenera i trenera golmana.

BONUS VIDEO: Slavlje "grobara" nakon gola Natha

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?