ALEKSANDAR MITROVIĆ UTERAO STRAH U KOSTI ITALIJANU! Trener Totenhema analizirao srpsku gol-mašinu: "Ozbiljno je opasan, fizički jak"

Novosti online

28. 08. 2022. u 22:46

FUDBALERI Totenhema danas će ugostiti ekipu Fulama predvođenu gorostasnim srpskim špicem koji rešeta mreže širom Ostrva - Aleksandar Mitrović.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ УТЕРАО СТРАХ У КОСТИ ИТАЛИЈАНУ! Тренер Тотенхема анализирао српску гол-машину: Озбиљно је опасан, физички јак

FOTO:EPA

Mnogi su momka iz Smedereva osporavali, prognoziralo se da neće moći da parira u najjačem rangu engleskog fudbala i da će biti bleda senka onog igrača koji je bio strah i trepet Čempionšipa. A on je za samo pet kola sa pet golova zapušio usta svim kritičarima i pokazao da je klasa napadača za sam vrh svetskog fudbala.

To su na svojoj koži osetili i Arsenal i Liverpul, ipak Anotnio Konte ne planira da ponovi istu grešku kao Arteta i Klop i svestan je Mitrovićevog kvaliteta.

FOTO: AP

– Mislim da je u sjajnom momentumu. Prošle sezone je postigao više od 40 golova i postavio je rekord. Ozbiljno je opasan, jer kada god je lopta u šesnaestercu, tu je i on. Fizički je jak, igra dobro glavom. Reč je o veoma dobrom fudbaleru rekao je Konte i dodao:

– Generalno, Fulam me je impresionirao, igrao je jako dobro i sa puno intenziteta dve utakmice sa jakim protivnicima, Liverpulom i Arsenalom. Počeli su baš fino i moramo da budemo pažljivi. Nama je ovo treća utakmica u šest dana, trošimo energiju. Zato moramo da koristimo više mozak, jer ovakve utakmice umeju da budu veoma teške – kazao je Konte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu