ŠOKANTNO OTKRIĆE: Kristijano Ronaldo udario saigrača! Tamna strana zvezde Junajteda isplivala na površinu

Novosti online

30. 08. 2022. u 16:56

OD LEGENDE Mančester Junajteda, do statusa "persone non grate" na "Old trafodu". Kristijano Ronaldo neće biti upamćen samo kao čovek koji je rasturio svlačionicu "crvenih đavola", već je isplivalo da je to isto učionio igrajući za Juventus.

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: Кристијано Роналдо ударио саиграча! Тамна страна звезде Јунајтеда испливала на површину

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Portugalac je u crno-belom dresu giganta iz Torina nastupao tri godine, ali je u tom periodu bio i deo tima koji je izgubio titulu u Seriji A. Prošle godine u finišu prelaznog roka odlučio je da napusti redove "stare dame", tako da njegov dotadašnji klub nije mogao da reaguje i nađe adekvatnu zamenu.

A, sada nekadašnji fudbaler Juventusa Masimo Mauro otkrio je medijima do sada nepoznate i šokantne detalje javnosti.

On je naveo da je Ronaldo bio nasilan prema saigračima, a jednog od njih je čak i udario. Gostujući u jednom programu, Maurio je zamolio ostale sagovornike u studiju da Ronalda nipošto ne smeju da porede sa Dijegom Maradonom.

- Nemojte da ga poredite s Maradonom. Tog čoveka su svi voleli, bio je popularan kod saigrača, dok je Ronaldo rasturao svlačionicu Juventusa - započeo je izlaganje Mauro i nastavio da otkriva nepoznate detalje.

- Jednom je čak i udario saigrača u svlačionici. Federiko Kjeza bi trebalo da skupi hrabrost i kaže to. Zbog toga ga Pirlo nije koristio u poslednjem meču na klupi Juventusa - zaključio je bivši fudbaler "stare dame".

Podsetimo, tokom tri godine u Juventusu, Ronaldo je odigrao 134 utakmice, postigao 101 gol, ali klub nikada nije bio nadomak glavnog cilja - osvajanja Lige šampiona.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024