MEDIJI ODUŠEVLJENI PJANIĆEVIM PRESAĐIVANJEM KOSE: Ipak, svi su napravili jednu veliku grešku (FOTO)

Novosti online

22. 08. 2022. u 12:34

MIRALEM Pjanić našao se u centru pažnje engleskih medija zbog presađivanja kose koje je BiH reprezentativac u fudbalu uradio prošle godine.

МЕДИЈИ ОДУШЕВЉЕНИ ПЈАНИЋЕВИМ ПРЕСАЂИВАЊЕМ КОСЕ: Ипак, сви су направили једну велику грешку (ФОТО)

FOTO: EPA

Pjanić je prošlog leta tokom pauze odlučio da ode na presađivanje kose koje je uradio na klinici Kristijana Ronalda u Madridu, a sada se vidi da su rezultati zaista odlični.

Iako je od toga prošlo više od godinu dana, fudbaler se neočekivano ovih dana našao u centru pažnje pojedinih engleskih portala koji su prokomentarisali njegovo presađivanje kose.

 

Rezultati nakon ovog poduhvata su zaista impresivni i vidi se da je sve prošlo u najboljem redu, pa je Pjanić uspeo da reši problem kada je u pitanju gubitak kose.

Među muškarcima je sve popularnije da se odlučuju na ovakav poduhvat, a mnogi to većinom rade u Turskoj, gde postoji veliki broj klinika za ovu vrstu intervencije koje su nešto pristupačnije nego ona u Madridu.

Ali, Englezi su povezali i to što je Pjanić prošle sezone igrao u Turskoj na pozajmici u Bešiktašu, te su se našalili da je vezni igrač napravio presađivanje kose dok je boravio u Istanbulu.

- Da li će biti iznenađenje ako vam kažemo da je Pjanić proteklu sezonu proveo na pozajmici u Turskoj? - objavio je jedan engleski portal uz fotografiju reprezentativca BiH pre i nakon transplantacije kose.

 


I popularni britanski "San" je dao svoj komentar.
- Lepo je videti da je pozajmica Miralema Pjanića u Turskoj bila uspešna - navodi "San".
 


Ipak, pogrešili su, jer je Pjanić transplantaciju odradio pre odlaska u Bešiktaš.

BONUS VIDEO: Delije slave gol Zvezde u Izraelu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)