ANČELOTI POTVRDIO: Raspada se Realov nepobedivi trio - imali su 9 pobeda u 9 zajedničkih finala, Italijan već našao zamenu za Kazemira

Novosti online

19. 08. 2022. u 14:25

TRENER madridskog Reala Karlo Ančeloti potvrdio je glasine koje su poslednjih dana punile stupce britanske i španske štampe - došao je kraj po mnogima najboljem veznom redu u svetu fudbala.

АНЧЕЛОТИ ПОТВРДИО: Распада се Реалов непобедиви трио - имали су 9 победа у 9 заједничких финала, Италијан већ нашао замену за Каземира

EPA

Italijan je priznao da ga je član te trojke Kazemiro obavestio da će se preseliti u Mančester junajted.

Brazilac je blizu kompletiranja 51 milion funti vrednog transfera na Old Traford gde treba da popuni veliku prazninu u sredini terena.

- Razgvarao sam sa Kazemirom kada mi je potvrdio da mu je potreban novi izazov i ja razumem tu njegovu odluku - potvrdio je Ančeloti.

Italijan je dodao da Kazemiro neće biti u konkurenciji za tim protiv Selte u Vigu.

- Ne, on neće igrati u subotu. Pregovori sa Mančesterom su još u toku, ali to je koliko sam razumeo gotova stvar. To neće promeniti moje planove, imamo Krosa a doveli smo Čuamenija i Kamavingu, koji su bili najbolji na tržištu - dodao je Italijan.

Tridesetogodišnji Brazilac bio je jedna od ključnih figura u dominaciji Reala tokom poslednje decenije u Ligi šampiona za koje vreme je pet puta podizao "ušati pehar".

Sa Lukom Modrićem i Tonijem Krosom činio je trio na sredini terena koji je Karlo Ančeloti, posle nedavne pobede nad Juventusom u prijateljskom meču, nazvao "Bermudski trougao" - jer lopta nestaje iz vidokruga protivničke ekipe kada su njih trojica igrala.

Kazemiro na putu ka Old Trafordu

Kazemirovu igru odlikuje visoka fudbalska inteligencija, fizička snaga i neverovatno kretanje po terenu. Nenadmašan je u defanzivnim zadacima ali ima i snažan i precizan šut koji je najbolje demonstrirao u finalu Lige šampiona 2017. godine protiv Juventusa.

Kazemiro će možda stiči na vreme u Junajted da zauzme mesto u timu za najveći derbi Engleske koji je na programu u ponedeljak kada na Old Traford doalzi Liverpul.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati