IZRAELCI U STRAHU, A JOŠ NISU NI KROČILI NA MARAKANU! Trener Makabija iznenadio izjavom: "Izgubio sam 10 godina života..."

Novosti online

10. 08. 2022. u 22:13

Trener Makabija iz Haife, narednog Zvezdinog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Barak Bakhar je rekao posle eliminisanja Apolona da je izgubio deset godina života kada su Kiprani dali drugi gol u revanš meču.

ИЗРАЕЛЦИ У СТРАХУ, А ЈОШ НИСУ НИ КРОЧИЛИ НА МАРАКАНУ! Тренер Макабија изненадио изјавом: Изгубио сам 10 година живота...

FOTO: EPA

Izraelski klub je do ove faze došao eliminacijom Apolona i to pobedom u prvoj utakmici 4:0, dok je u revanšu u Limasolu strepeo jer je posle prvog poluvremena bilo 2:0 za Kiprane.

Trener Makabija Barak Bakhar priznao je da se uplašio za prolaz kada je Apolon lako došao do dva pogotka.

– Bilo je zastrašujuće. U fudbalu sve može da se desi i drago mi je da se košmar nije dogodio. Izgubio sam deset godina života – rekao je Bakhar i dodao:

– U fudbalu sve može da se desi i to smo videli sada. Rezultat nije bio pravi pokazatelj situacije na terenu jer smo imali toliko prilika. Na kraju veliki meč za nas kod kuće nam je dao veliku prednost i zato smo prošli u plej-of. U drugom poluvremenu smo igrali kao muškarci, bez obzira na pritisak i bili smo bolji – rekao je trener Makabija.

Sledi dvomeč protiv Crvene zvezde za ulazak u grupnu fazu elitnog takmičenja.

– Ostvarili smo veliki uspeh. Hoćemo da dostignemo naše snove – poručio je Bakhar.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)