KAKAV GAF SLAVNOG ITALIJANA: Legendarni Kjelini potezom na terenu zaprepastio fudbalske navijače (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 18:27

NAKON 17 godina legenda Juventusa, Đorđo Kjelini napustio je redove "torinske stare dame" i prešao u MLS ligu. Obukao je dres fudbalskok kluba Los Anđeles, podigao veliku prašinu svojim dolaskom, a sada je ponovo bio u žiži interesovanja medija preko Atlantika, nakon što je načinio jedan neverovatan potez.

КАКАВ ГАФ СЛАВНОГ ИТАЛИЈАНА: Легендарни Кјелини потезом на терену запрепастио фудбалске навијаче (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Naime, igrao se 69. minutu meča i tim iz Los Anđelesa je imao ubedljivu prednost (3:1) kada je Kjelini rešio da po svaku cenu zaustavi napad rivala. On je pogrešno procenio let lopte i kada je video da bi ona mogla da ga preskoči, obe ruke podigao je u vis. Zaustavio je let lopte koja mu je išla iznad glave, a zatim se nonšalantno okrenu i počeo da se vraća u odbranu.

Naravno, za ovo nije mogao da prođe bez žutog kartona, a fudbaleri domaćeg tima tražili su još oštriju kaznu, pa je pravo čudo da gorostasni defanzivac nije isključen sa terena.

Ova situacija mnoge fudbalske navijače podsetila je na finale Evropskog prvenstva prošle godine, kada je Kjelini povlačenjem za dres zaustavio engleskog fudbalera Bukaja Saku. Mladi igrač Arsenala tada mu je pobegao i krenuo ka golu, ali je Đorđe odmah na centru uspeo da ga uhvati za dres i spreči da se prošeta do Donaruminog gola. Iako je delovalo da to nije fer potez, cilj je opravdao sredstvo, a Italijani su osvojili titulu.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna