OVO UOPŠTE NIJE PRIŽELJKIVAO: Saša Zdjelar debitovao za FK CSKA Moskva, ali...

Novosti online

31. 07. 2022. u 17:31

SAŠA Zdjelar, doskorašnji kapiten Partizana, debitovao je za novi klub, ali ne baš kako se nadao.

ОВО УОПШТЕ НИЈЕ ПРИЖЕЉКИВАО: Саша Здјелар дебитовао за ФК ЦСКА Москва, али...

FOTO: FK Partizan

U četvrtak je 27-godišnji borbeni vezista zadužio dres "armejaca" iz prestonice Rusije, a onda je u nedelju za njih zaigrao u prvenstvu.

Naime, u trećem kolu ruske Premijer lige, CSKA je gostovao Nižnjem Novgorodu i golovima Fjodora Čalova i Konstantina Kučajeva (na asistenciju bivšeg Zvezdinog igrača, Milana Gajića) poveo sa 0:2 već u 22. minutu.

A nakon što je rezervista domaćih Timur Sulejmanov prepolovio rezultatski zaostatak u 60. minutu, 16 minuta kasnije u igru je ušao Zdjelar.

Taj momenat su navijači CSKA pozdravili i na stadionu, i na društvenim mrežama, ali - iako je dosadašnji kapiten Partizana više nego zapaženo odigrao u veznom redu, popustila je odbrana "armejaca".

Igrao se 85. minut kada je centaršut s levog krila omogućio Sulejmanovu da izraste u junaka utakmice, a Zdjelar pritom nije bio odgovoran za taj pogodak, koji se desio udarcem glavom s pet metara.

Inače, u samo završnici, dosadašnji kapiten beogradskih crno-belih je jednom od prepoznatljivih intervencija na sredini terena oduzeo loptu suparnicima, time započeo odličnu akciju ekipe CSKA, ali je usledio veliki promašaj, posle kog je i rezultat ostao 2:2.

Podsetimo, Zdjelar je pre četiri godine stigao u Partizan iz Olimpijakosa za 500.000 evra.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)