Radnički iz Niša triput je vodio, ali je ostao bez trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija jer je posle 2:2 na Malti, odigrao sa Gzirom 3:3 na svom terenu posle produžetaka (1:1, 2:2), a zatim je vrlo buran meču na "Čairu" odlučen jedanaestercima - 1:3 u korist gostiju. Njihov naredni rival biće Volfsberger AC iz Austrije, koji je bio slobodan u uvodne dve runde nadmetanja.

Zoran Petrović

28.07.2022. 22:38

I to su kao neki fudbaleri ? Izgube od amaterske ekipe , čiji se igrači bave ovim sportom uz posao. Bravo za velike fudbalere iz Niša . Izvinite , za smejuriju kojoj niko nije razjasnio da se hvataju fizikalije , pa su se umislili da su profesionalci. Bože kakvih mozgova sve hoda po ovoj Srbiji.

Mika

29.07.2022. 00:32

To je zato što su pustili Zvezdu u prvom kolu prvenstva, gde je trener rekao da čuva ekipu. vratilo im se, nažalost po sve nas i naše klubove.

Branko

29.07.2022. 04:00

Pre par godina izgubiše od nekih litvanaca ili letonaca, sada su spali na maltežane a sutra ne dao bog ispadaće od Andore/San Marina/ Lihtenštajna. Četvrta ekipa jedanaeste po jačini lige u Evropi gubi on nekakvih amatera koje su pre par godina dobili 1-0 i 4-0. Blamaža neviđena, njima treba zabraniti da igraju u Evropi i sramote nas ovako.

petrljur

29.07.2022. 08:31

malta je bila europska sila po broju jedrenjaka, gde su robovi veslaći u pauzama na donjoj palubi igrali se nogomet. Da li i radnićki ima novi dizajn dress kod, kao patliđan

Dragan R

29.07.2022. 10:36

Ova bruka i blamaža ide isključivo na račun trenera Radničkog. On je taj koji je posle zaista odlične igre protiv Partizana morao igrače da spusti na zemlju i da im stavi do znanja da su oni sirovine koje apsolutno nikog ne mogu da pobede ako ne izginu na terenu kao protiv Partizana. Na žalost, na terenu smo videli manekene koji su unapred upisali pobedu a to se nikada ne završava dobro.