SRBINU NAJVEĆI UGOVOR U KLUBU! Nikola Milenković je dobio ponudu koja se ne odbija...

Novosti online

28. 07. 2022. u 15:48

SASVIM bi bila logična želja defanzivca Fiorentine Nikole Milenkovića da napravi korak dalje u karijeri i zaduži opremu nekog od fudbalskih velikana, što je, uz dužno poštovanje prema njegovom sadašnjem klubu, Bleki i zaslužio. Međutim, kako stvari stoje, to se ni ovog leta neće dogoditi.

СРБИНУ НАЈВЕЋИ УГОВОР У КЛУБУ! Никола Миленковић је добио понуду која се не одбија...

FOTO: Nebojša Paraušić

Naime, Fiorentina razmatra produžetak ugovora sa srpskim defanzivcem, jer interesovanje Intera za njega počinje da "hladi".

Ovo navodi italijanska televizija "SportMediaset", koja takođe prenosi da "neroazuri" nisu spremni da ulože 20 miliona evra u 24-godišnjaka, pa su čelnici "viole" prionuli na posao i počeli da razmišljaju o obezbeđivanju svoje budućnosti.

Fiorentina bi bila voljna da pusti Milenkovića da ode ovog leta, posebno imajući u vidu da mu sadašnji ugovor ističe krajem juna 2023. godine, ali bi to trebalo da bude po odgovarajućoj ceni. 

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Inter je Srbina označio kao primarnu metu, ali rukovodstvo tima iz Milana nije spremno da izdvoji traženi novac kako bi Milenković zadužio opremu višestrukog prvaka Evrope.

Cilj tima sa "Đuzepe Meace" je da potpišu jeftinog centralnog beka, koji će valjano zameniti Andreu Ranokiju, pa je suma koju klub iz Toskane traži okarakterisana kao previsoka. 

Prema tome, Fiorentina počinje da razmišlja o uključivanju Milenkovića u velike planove za sledeću sezonu, a s obzirom na to da mu sadašnji ugovor ističe sledećeg leta, u Firenci su i više nego spremni da mu produže ugovor.

Naime, isplivala je informacija da je Milenković pre odlaska na pripreme dobio ponudu rukovodstva kluba čiji dres nosi, po kojoj bi potpisao ugovor do 2025. godine, za vrtoglavu godišnju platu od 3.500.000 evra, koja bi ga takođe učinila najplaćenijim fudbalerom tima iz Toskane!

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

On je pomalo bio ljut što su ga i u Interu i u Juventusu želeli kao drugu opciju za mesto štopera, a to će svakako iskoristiti njegov sadašnji klub. Kako javlja "Korijere delo Sport", bivši fudbaler Partizana je odlučio da i ove sezone ostane u Fiorentini i da po strani ostavi sve ponude koje je dobio.

Podsetimo, Srbin se preselio u Toskanu 2017. godine, polako se razvijajući u jednog od najpouzdanijih centralnih bekova u Seriji A.

Ovog leta bio je tražena "roba" na letnjoj "fudbalskoj pijaci", pa su interesovanje pored Intera pokazali i brojni premijerligaši, kao i Juventus.

Ipak, Bleki će po svemu sudeći ostati lojalan klubu koji ga je lansirao na fudbalsku scenu.

VIDEO NOVOSTI: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)