ZA RADNIK NE TREBA DODATNA MOTIVACIJA: Zvezdaši se oglasili pred duel sa "starim dužnikom"

Novosti online

26. 07. 2022. u 14:32

FUDBALERI Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice u petak od 21.00 na stadionu Rajko Mitić, navijači domaćeg sastava spremaju se za važan duel.

ЗА РАДНИК НЕ ТРЕБА ДОДАТНА МОТИВАЦИЈА: Звездаши се огласили пред дуел са старим дужником

FOTO: FK Crvena zvezda

Radnik iz Surdulice je prethodne godine na jugu Srbije savladao aktuelnog šampiona 2:1, a na "Marakani" je duel dva rivala završen rezultatom 1:1.

Navijači Crvene zvezde žele da ove sezone protiv Surduličana upišu pobedu i nastave pobedničku seriju, a zvezdaši su imali posebnu poruku.

- Nastavili smo sa radom oko možda najvećeg poduhvata od kada je izgrađen naš stadion, pa je u Lučanima preko cele ograde stajao natpis "3.08. - svi u dresu Crvene zvezde!" Želimo da još jednom podsetimo Zvezdaše da se polako bliži utakmica i da bi trebalo svi da razmišljamo o ovoj temi kako bi ovo uspelo 100% - počinje saopštenje crveno-belih.

Za narednog protivnika nije potrebna dodatna motivacija.

- Takođe, pozivamo sve zvezdaše da u petak dođu na naš stadion u najvećem broju do sada, jer dolazi nam Radnik, klub za koji valjda nikome ne treba dodatni motiv i neki poziv više od dešavanja iz prošle sezone da bi došao - poruka je navijača Zvezde.

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!