IZNENADNI RASTANAK: Zvezda otpustila igrača koji je doveden kao mega pojačanje

Novosti online

22. 07. 2022. u 15:24

CRVENA zvezda se nedavno rastala sa Akselom Bakajokom koji nije ništa pokazao u crveno-belom dresu. Sada je isto urađeno sa još jednim fudbalerom.

ИЗНЕНАДНИ РАСТАНАК: Звезда отпустила играча који је доведен као мега појачање

FK Crvena zvezda

Rišairo Živković više neće biti stankovik Beograda, pošto je uspeo da postigne dogovor sa upravom šampiona Srbije o sporazumnom prekidu saradnje.

Klub će mu u narednom periodu isplatiti 105.000 evra, što su tri mesečne plate iz ove sezone. Podsetimo, momak rođen u Asenu imao je ugovor sa Zvezdom do leta 2024. godine, ali sada je postalo jasno da ga neće odraditi do kraja.

Dete Ajaksa je dovedeno na "Marakanu" sa ciljem da ubrza igru tima Dejana Stankovića, no totalno je podbacio i nije pokazao ni delić onoga zbog čega je stigao među crveno-bele. Još više upada u oči to što je u većini mečeva na kojima je igrao na terenu delovao nezainteresovano.

Rišairo Živković/Foto: M. Vukadinović

Živković je prošle sezone odigrao 14 utakmica i postigao samo jedan gol i to u Kupu Srbije protiv Inđije.

Poljska Legija se nedavno javila Zvezdi kako bi se raspitala oko jednogodišnje pozajmice Rišaira, ali njegova želja je povratak u Holandiju. To bi moglo i da mu se ostvari, pošto je za njega interesovanje pokazao Emen.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja