BUM-BUM-BUM! SRBIN U PREMIJER LIGI? Trese se ostrvo, veliki transfer na pomolu (VIDEO)

Novosti online

22. 07. 2022. u 12:02

DANAS sportska ostrvska štampa bruji samo o jednom, fudbalski reprezentativac Srbije dolazi u Premijer ligu!

БУМ-БУМ-БУМ! СРБИН У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ? Тресе се острво, велики трансфер на помолу (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Naime, Filip Kostić nalazi se na meti londonskog Vest Hema, preneo je novinar britanskog "Gardijana" Džejkob Stajnberg.

Kako je preneo list iz Londona, ovaj kultni ostrvski tim ima finansijska sredstva potrebna da se angažuje fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, a "čekićarima" je potrebno pojačanje na poziciji levog beka, koju pokriva vremešni Aron Kresvel.

Momak koji nosi "orlovsko ruho" impresionirao je upravo protiv Vest Hema u utakmici polufinala Lige Evrope, a Nemci su, podsetimo, nakon toga prošli u finale i pobedili Rendžers nakon penala.

Tanjug/AP

Iako Kostić nije prirodni bek, pošto je uglavnom bio krilni igrač, on je blistao na poziciji krilnog beka Frankfurta i ima potencijal da igra i na poziciji levog beka, s obzirom na to da ga krase i sjajne defanzivne karakteristike.

"Čekićari" bi takođe mogli da naprave dobar posao s obzirom na to da je Filipu ostalo još samo godinu dana ugovora sa klubom iz Bundeslige.

Kostić ima opciju da ostane u Nemačkoj i igra Ligu šampiona sa Ajntrahtom, ali i igranje u Premijer ligi, najjačem šampionatu na svetu, ima svoje izazove.

Srpski fudbaler povezivan je ovog leta sa Juventusom, ali su Italijani odustali od transfera.

Kostić je karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca, a nastupao je još za Groningen, Štutgart i Hamburg, a uskoro bi mogao na veliku pozornicu Olimpijskog stadiona u Londonu.

Dejvid Mojes, strateg Vest Hema, napravio je pravu revoluciju u istočnom delu engleske prestonice i izgradio novi identitet tima, koji pokazuje da ima ogromne ambicije da se umeša među veliku šestorku ostrvskog fudbala.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade