NAJVEĆE ZAGONETKE PRELAZNOG ROKA: Gde će Nejmar, Leva, Ronaldo...

Đ.S.

15. 07. 2022. u 19:43

ENGLEZI rade punom parom, Real ne želi previše da menja pobedničku formulu, Barselona pokušava da se rasipa parama koje možda ima, a možda i nema, dok PSŽ ne baca milione kao i prethodnih godina.

НАЈВЕЋЕ ЗАГОНЕТКЕ ПРЕЛАЗНОГ РОКА: Где ће Нејмар, Лева, Роналдо...

FOTO: Tanjug/AP

Ukratko, tako izgleda rezime dosadašnjeg toka prelaznog roka u evropskom fudbalu, u kojem su za sada Ostrvljani prednjačili sa takozvanim bombama, o čemu svedoči i podatak da je šest od deset najskupljih igrača ovog leta potpisalo za nekog premijerligaša.

Čak i pre nego što se pijaca otvorila, Liverpul i Siti su doveli dva špica - Erlinga Halanda (60) i Darvina Nunjeza (75) i zajedno potrošili 135 miliona. Međutim, prelazak Oreljana Čuamenija iz Monaka u Real Madrid za sada drži epitet najunosnijeg transfera pošto je "kralj" za mladog Francuza platio 80 miliona. Sa druge strane, u Barsi svakodnevno pokušavaju da Ćaviju omoguće što jači sastav. Brazilac Rafinja stigao je iz Lidsa za 58 miliona, nadaju se u Kataloniji da će njegovim stopama uskoro i Robert Levandovski, mada je Bajern ozbiljno stao na žulj Poljaku i ne pušta ga da ode.

Status Levandovskog, samo je jedan u folderu nerešenih sudbina u evropskom fudbalu pošto se u istom košu nalaze i Kristijano Ronaldo, Nejmar, Frenki de Jong...

Portugalac je nedavno saopštio da želi da ode iz Junajteda, ali problem je što ga niko neće. Barem oni timovi u kojima se Ronaldo vidi kao što su PSŽ i Čelsi, koji su ga glatko odbili iako se nudio dok mu MLS i Saudijska Arabija nisu primamljivi.

Nejmaru, prema nekim navodima, Parižani žele da vide leđa, ali problem je ogromna plata, kao i obeštećenje, mada su mediji preneli i da bi iz PSŽ pristali na pozajmicu. Kao potencijalni kandidat, pominjao se Čelsi, ali je novi trener PSŽ Kristofer Galtije istakao da vidi Nejmara u sastavu za narednu godinu. Kod De Jonga je problem što ne želi u Junajted, hoće da igra za Barsu koja je već dogovorila sve sa "đavolima" povodom obeštećenja. Mladi Holanđanin, ipak, insistira da ostane u srcu Katalonije, a problem navodno prave i nesiplaćene plete Holanđaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu