RONALDO ODBIO 250 MILIONA EVRA: Portugalac neće pare, zanima ga samo Liga šampiona

Novosti online

14. 07. 2022. u 18:38

NEIMENOVANI fudbalski klub iz Saudijske Arabije poslao je Mančester junajtedu i Kristijanu Ronaldu ponudu koja se, učinilo se njima, ne odbija.

РОНАЛДО ОДБИО 250  МИЛИОНА ЕВРА: Португалац неће паре, занима га само Лига шампиона

Tanjug/AP

Naime, engleski i portugalski mediji preneli su da su Saudijci poslali Ronaldu, njegovom agentu Žoržu Mendešu i Junajtedu ponudu od 125 miliona evra po sezoni, odnosno 250 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Uz to je Mančesteru poslata ponuda od 30 miliona evra za otkupnu klauzulu, kao i 20 miliona evra za usluge menadžera u ovom istorijskom poslu.

Posao je istorijski, jer bi ovo bio najveći ugovor u istoriji fudbala, ali prema poslednjim informacijama Ronaldo je odbio ovu ponudu i čeka nešto što njega mnogo više zanima, a to je igranje u Ligi šampiona sledeće sezone.

To je nemoguće da se izvede sa Mančester junajtedom koji će se sledeće sezone takmičiti u Ligi Evrope. Kako stvari trenutno stoje, za usluge slavnog Portugalaca odjednom je nezainteresovan i londonski Čelsi, iako se poslednjih nedelja spekulisalo da će Ronaldo da pređe u plavi deo Londona.

Ono što je jedino izvesno za sada je podatak da se Portugalac nije pojavio na početku priprema Junajteda, koji je bez njega otputovao na azijsku turneju. Istu stvar je Ronaldo učinio i prošlog leta, kada se nije pojavio na startu priprema Juventusa, pa je posle nekoliko nedelja otišao na "Old traford".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu