DUPLA KRUNA I DVE LIGE ŠAMPIONA: Aleksandar Katai, Zvezdin Magiko i ljubimac navijača, očekuje najviše od predstojeće sezone

Z. Ć.

07. 07. 2022. u 22:03

SVE je pod konac - šampionski. "Marakana" se prethodnih dana doterivala i našminkala za rani početak sezone. Igrači Crvene zvezde su spremni i zategnuti, dosta im je snažnih, brzinskih priprema i jedva čekaju da u nedelju (20.00) istrče na svoj stadion u prvom kolu Superlige protiv Radničkog iz Niša.

ДУПЛА КРУНА И ДВЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Александар Катаи, Звездин Магико и љубимац навијача, очекује највише од предстојеће сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Na nišanu petostrukog uzastopnog prvaka čini se da mirno stoje dupla kruna i dve Lige šampiona.


- Pred nama je jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji kluba - najavljuje Aleksandar Katai, Zvezdina uzdanica.

- Imaćemo priliku da dva puta obezbedimo Ligu šampiona, prvo sad u letnjim kvalifikacijama, a potom i na kraju sezone, ako budemo najbolji. Svesni smo da neće biti lako, ali znamo zbog čega treniramo i radimo i da su ciljevi koje smo postavili pred početak priprema izuzetno realni i dostižni. Želimo da odbranimo duplu krunu, ali i da obezbedimo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Svi tome težimo i verujem da ćemo uspeti.


Crveno-beli Magiko godinama uveseljava Zvezdine navijače majstorskim potezima i golovima, zato je bio red da im on prvi i "uruči pozivnice" za nedeljnu premijeru.

- Termin od 20.00 je odličan i siguran sam da će biti mnogo publike na stadionu. Jedva čekam da ponovo istrčim na "Marakanu", da vidim pune tribine i čujem aplauze. Podrška nam je veoma važna, zahvaljujući njoj postižemo ove rezultate i zbog toga bih pozvao navijače da budu tu i daju nam vetar u leđa, jer pred nama je duga i važna sezona.
Iako zbog pretrpanog kalendara ekipa skače iz jedne u drugu sezonu, Katai uverava da je sveža i kipti od snage.

- Na Zlatiboru je bilo veoma iscrpljujuće na pripremama, posle u Sloveniji malo lakše, kad su krenule utakmice. Rezultat je bio u drugom planu, a ono što je bitno je da su se novajlije uklopile, a da smo se mi starosedeoci još više uigrali. Na utakmicama smo pokušavali da sprovodimo u delo sve ono što smo radili na treninzima i to je delovalo dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona