ODBIO PONUDU ŽIVOTA: Ni Kristijan Eriksen neće kod Ronalda

Novosti online

26. 06. 2022. u 16:15

DANSKI fudbaler Kristijan Eriksen (30) navodno je odbio ponudu Mančester junajteda.

ОДБИО ПОНУДУ ЖИВОТА: Ни Кристијан Ериксен неће код Роналда

FOTO: AP

Prema pisanju engleskih medija, 30-godišnji danski veznjak odbio je unosnu ponudu tima s Old Traforda i neće nositi dres "crvenih đavola" u sledeće sezone.


Upravo najbolji fudbaler junajteda, Kristijano Ronaldo, nedavno je izrazio nezadovoljstvo jer klub ne dovodi pojačanja za novu sezonu, a njegov cilj je da se bori za trofeje. Dok se najveći konkurenti poput Liverpula i Sitija uveliko pojačavaju, "crveni-đavoli" imaju problem sa dovođenjem novih igrača i čini se da ovo leto nisu poželjna destinacija.

Eriksen još uvek nije doneo odluku gde će nastaviti karijeru. Njegov doskorašnji klub Brentford je u dobroj poziciji da produži saradnju s njim, a tu je još nekoliko ponuda među kojima je primamljiv Everton.

Danska zvezda odluku će doneti u narednim satima ili danima. Ponuda je zaista dosta i on želi što pre da reši sve dileme oko budućnosti.

Podsetimo, Eriksen je pre godinu dana doživio težak srčani udar na meču prvenstva Evrope između Danske i Finske.

Iako se smatralo da je njegova karijera je završena, Eriksen je operativnim zahvatom ugradio defibrilator koji mu je omogućio povratak na teren.

Početkom ove godine potpisao je za Brentford. Odigrao je nekoliko odličnih utakmica i odmah su uslijedile brojne ponude većih timova.


BONUS VIDEO: Andrade trenirao sa novim saigračima
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri