RONALDO OSTAJE ĐAVO: Portugalac izjavio da neće odlaziti sa "Old Traforda"

N. ILjUKIĆ

14. 05. 2022. u 22:11

KRISTIJANO RONALDO će igrati u klubu koji se takmiči u Ligi šampiona i koji će da juri najvažnije trofeje!

РОНАЛДО ОСТАЈЕ ЂАВО: Португалац изјавио да неће одлазити са Олд Трафорда

Foto: AP

Ovo je filozofija sa kojom slavni Portugalac, uz podršku porodice i menadžera, korača kroz čitavu svoju karijeru. Međutim, kako stvari trenutno stoje, Ronaldo će sledeće sezone i dalje nositi dres Mančester junajteda u koji se vratio prošlog leta.

Trenutna pozicija "crvenih đavola" ne garantuje im ni Ligu Evrope, jer su na "klackalici" između ovog takmičenja i Lige konferencija. Liga šampiona je i ove sezone ostala samo pusti san za sve u klubu i milionsku armiju navijača velikana sa "Old Traforda".

Želeći, valjda, da umire svoje najvatrenije pristalice, u crvenom delu Mančestera su za klupski sajt intervjuisali jednog od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta i, nesumnjivo, prvu zvezdu tima. Kristijano je pričao i o dolasku novog trenera, jer je još pre mesec dana Erik ten Hag odlučio da napusti klupu Ajaksa i preseli se u Englesku. Ten Hag je pre nekoliko dana i zvanično osvojio 36. titulu prvaka Holandije sa "kopljanicima" i praktično odbranio trofej od prošlog leta, pa kao osvedočeni pobednik dolazi u Mančester junajted, u kojem je svestan da ima mnogo problema u svakoj od linija tima.

- Novom treneru želim sve najbolje i verujem da ćemo sledeće godine da osvajamo trofeje - izgovorio je Ronaldo i to je rečenica za koju su se navijači i svi zaposleni u Mančester junajtedu "uhvatili" kao za krunski dokaz da će Portugalac i sledeće sezone nositi svoju "sedmicu" na leđima.

Zna Ronaldo vrlo dobro koliki su problemi tokom cele sezone u igri Junajteda. Zato i on očekuje od Ten Haga da konačno "utegne" ekipu i vrati je u kolosek na kojem su trofeji.

- Ten Hagu svi moramo da damo vremena. Stvari moraju da se menjaju onako kako on bude želeo. Svi smo srećni i uzbuđeni. Svi igrači i navijači jedva čekaju njegov dolazak - otkrio je Ronaldo deo euforije koja vlada u klubu zbog dolaska 52-godišnjeg holandskog stručnjaka na "Old Traford".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri