LUKA, BEŽI IZ REALA: Legendarni Stepi imao savet za Jovića

Novosti online

23. 04. 2022. u 13:52

LEGENDARNI fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović važi za trenera od autoriteta u Španiji. Imao je Stepi i savet za Luku Jovića.

ЛУКА, БЕЖИ ИЗ РЕАЛА: Легендарни Степи имао савет за Јовића

FOTO: AP

Luka Jović je u nemilosti Karla Ančelotija koji ga je otpisao, te gotovo i da ne računa na njega.

Stepanović, koji je nekada radio u Bilbau, a veći deo karijere izgradio je u Nemačkoj, uputio je pedagoški savet Joviću.

- Vreme predstavlja veliki problem, Luka nije igrao redovno tri godine. Nikada ne zna kada će dobiti šansu. Trebalo bi da pređe u klub u kojem će redovno igrati i gde ponovo može da dostigne vrhunski nivo. U Realu njegove šanse nisu velike, mora da napusti Madrid, trebalo bi da ode u klub koji će mu pružiti priliku. Luka mora da ide tamo gde može redovno da igra, to je teško moguće u Realu iz Madrida - rekao je Dragoslav Stepanović za nemački portal "Sport1".

Dragoslav Stepanović Foto M. Vukadinović

Jović je u Madrid stigao iz Ajntrahta, u transferu vrednom 63.000.000 evra. Za tri sezone odigrao je svega 49 mečeva i to većinu u završnici mečeva, kada nije za očekivati da pokaže šta ume.

Ove sezone samo 17 mečeva je odigrao za Real, dao jedan gol i upisao dve asistencije. Više nego skroman učinak.

Luka Jović ima ugovor sa Realom iz Madrida do juna 2025. godine. U Madridu ima bruto godišnju platu 20.834.000 evra, kako je objavio specijalizovani sajt "Capology".

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)