ŽELELI GA EVROPSKI VELIKANI, ALI... Milinković Savić pojačava tim iz Čempionšipa!?

Novosti online

22. 04. 2022. u 10:10

NEMA sumnje da ukoliko bi do ovog transfera zaista i došlo da bi važio za jedno od najvećih iznenađenja u istoriji fudbala.

ЖЕЛЕЛИ ГА ЕВРОПСКИ ВЕЛИКАНИ, АЛИ... Милинковић Савић појачава тим из Чемпионшипа!?

FOTO: EPA/Etore Ferari

Sergej Milinković Savić će izvesno na kraju sezone napustiti Lacio. Tu informaciju je navodno saopštio klubu i saigračima, te se aktivno radi na pronalaženju najboljeg rešenja.

Spekulisalo se u prethodnim sezonama gde bi mogao da ode Srbin. Od Reala, Juventusa, Mančester junajteda, PSŽ... Ređali su se velikani koji su se navodno raspitivali o "zdravlju" reprezentativca Srbije.

FOTO: AP

Ipak, engleski portal "90min" tvrdi da će Sergej neočekivano pojačati povratak iz Čempionšipa. Navodi se da je Fulam spreman da potroši veliku svotu novca koju je klub dobio za ulazak u Premijer ligu na dovođenje veziste Lacija.

Fulam, koji je do kraja takmičarske sezone i dalje drugoligaš, osigurao je plasman u Premijer ligu golovima Aleksandra Mitrovića. Do kraja sezone ostalo je 4 kola, a Mitrogol je na koti od 40 golova do sada.

Nema sumnje da će klub pokušati da zadrži najboljeg igrača, koji ne krije da uživa u klubu, a nema sumnje da je dovođenje njegovog saigrača iz reprezentacije pravi korak ka tome.

FOTO: M. Vukadinović

Lacio sada traži za Sergeja 60 miliona evra, a pregovore vodi Mateja Kežman.

Od 2015. Sergej nosi dres tima iz Rima. Nastupio je do sada na 224 meča za "nebesko plave" i postigao je 46 pogodaka. Italijanski "Il Messaggero" navodi da je Sergej već sve dogovorio sa Laciom, te da mu klub neće praviti probleme da napusti klub.

BONUS VIDEO: Navijači Rendžersa u koloni autobusa krenuli kroz Beograd na Marakanu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)