ZVEZDINA (NE)MOGUĆA MISIJA: Aleksandar Dragović, ponude koje se ne odbijaju

Novosti online

18. 04. 2022. u 10:09

ALEKSANDAR Dragović, stena kakvu Crvena zvezda nije imala od Nemanje Vidića. Čovek koji zatvara sve u odbrani, uz koga saigrači postaju mnogo bolji (Strahinja Eraković), biće primarni cilj crveno-belih u letnjem prelaznom roku.

ЗВЕЗДИНА (НЕ)МОГУЋА МИСИЈА: Александар Драговић, понуде које се не одбијају

FOTO: M. Vukadinović

Zadržati najboljeg koji je stigao na "Marakanu" u poslednjih deset godina neće biti nimalo lako. Nova doktorska partija reprezentativca Austrije u večitom derbiju je još više zaintrigirala klubove širom sveta.

Dragović je već dugo u notesu nekoliko timova, a najviše je zagrizao Trabzon, piše "Maksbetsport". Sada već izvesno novi šampion Turske je još u januaru želeo igrača Zvezde ali tada nije bio na prodaju. Čelnici Trabzona će pokušati i na leto, ali ne samo oni. 

Tu je i Bešiktaš, žele ga i ekipe iz Italije i Urava. Japanci vole da imaju „zvezde”, koje žele da finiš karijere provedu u Aziji. Štoper je u martu napunio 31 godinu i može još da igra na visokom nivou. Raspituju se i iz Emirata, teško je odoleti ponudama koje se ne odbijaju. Ipak, čelnici Zvezde imaće slatke muke.

A njihov stav je da Dragović ostane i sledeće sezone u istim bojama, da se odrade dobro evropske kvalifikacije. Drugi štoper Eraković u slučaju dobre ponude može da ide, ali reprezentativac Austrije nikako.

Lepo razmišljaju na Marakani jer teško bi bilo nadoknaditi gubitak takvog asa kakav je Dragović, a dok Aleksandar komanduje odbranom crveno-belih, navijači i Milan Borjan mogu da budu mirni.

BONUS VIDEO: Kad su navijači Rendžersa u koloni autobusa krenuli kroz Beograd na Marakanu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)