ZABORAVITE NA 2:0 SRPSKOG BARDA! Klop kaže da je 3:1 najopasniji rezultat

Novosti online

13. 04. 2022. u 16:28 >> 16:28

FUDBALERI Liverpula dočekuju na Enfildu ekipu Benfike sa lepom prednosšću iz Lisabona. Redsi su na Lužu pobedili sa 3:1 pa će se većina fudbalskih fanova složiti da su već ne jednm nego obema nogama u polufinalu. Tako ne misli menadžer tima sa Enfilda Jirgen Klop.

ЗАБОРАВИТЕ НА 2:0 СРПСКОГ БАРДА! Клоп каже да је 3:1 најопаснији резултат

FOTO: EPA& N. Skenderija

Nemac je dao zanimljivu izjavu pred revanš, kojom je na neki viši nivo podigao čuvenu fudbalsku floskulu, koju je na ovim prostorima popularisao veliki Bard fudbala Milan Živadinović - da je 2:0 najopasniji rezultat!

- Na poluvremenu je 3:1, a to je jednako nezgodno kao i 2:0 - rekao je Klop.

Verovatno se Klop prisetio čuvene utakmice iz sezone 2016/17 u Premijer ligi kada su redsi, pod njegovom komandnom palicom, protiv Bornmauta prokockali 2:0 sa poluvremena.

Zanimljivost, sa jakom dozom ironije, je da je na poluvremenu te utakmice Gari Lineker, poznat po drugoj legendarnoj fudbalskoj floskuli, koju su ovih dana raskrinkale srpske fudbalerke, pokrenuo temu na Tviteru sa pitanjem "Otkud ideja da je 2:0 najopasniji rezultat".

- Mnogo smo napora uložili da bismo stigli do Lige šampiona, a sada smo na korak do polufinala. Dobra osnova, ali utakmica se menja ako daju jedan gol, kao što smo i osetili protiv Intera. Moramo da im stavimo da znanja da je Enfild mesto na kojem ne žele da igraju - nastavio je Klop.

Baš zbog toga što je poklonik Živine teorije, ne mari što statitstika apsolutno pobija istu - jer znamo svi da je statistika kao bikini, Klop je ubeđen da zna kako će Benfika igrati na Enfildu večeras.

- Da sam na njihovom mestu gledao bih da pritisnem protivnika, da rano dam gol. To i mi očekujemo od njih. Već sam rekao nekoliko puta – želimo da budemo ekipa protiv koje niko ne želi da igra - zaključio je Klop, koji je očigledno dobro naučio lekciju koju mu je očitao Bornmaut.

BONUS VIDEO - Ko je bolji fudbaler, Đoković, Verati ili Nejmar?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!