PLATIO BIH GA 100 MILIONA! Piksi poručio: Sergej je najbolji izbor za Juve

Novosti online

09. 04. 2022. u 12:08

SELEKTOR Srbije, Dragan Stojković Piksi je u razgovoru za italijanske medije govorio o Sergeju Milinković-Saviću.

ПЛАТИО БИХ ГА 100 МИЛИОНА! Пикси поручио: Сергеј је најбољи избор за Јуве

FOTO: M. Vukadinović

Srpski reprezentativac je jedan od meta Juventusa u letnjem prelaznom roku, a selektor Srbije, koji dobro poznaje njegove kvalitete imao je poruku za čelnike "stare dame".

–Ako želite da pobeđujete, kupite igrača kakav je Sergej. Svake godine se licitira, stižu priče iz Engleske, Španije, od PSŽ i velikih italijanskih klubova, ali on ostaje na zemlji, veoma je skroman, voli Lacio – rekao je Piksi o vezisti naše reprezentacije.

Otkriva Piksi i zbog čega je Sergej najbolji mogući izbor.

-Da, on bi za Juve bio najbolji izbor, sedam godina je u Seriji A, daje golove, asistira, odlično bi se uklopio u kod Alegrija. Da sam na mestu ljudi iz Juvenutsa ne bih čekao, uložio bih 100 miliona u njega – dodaje srpski selektor.

Juventus je po italijanskim medijima spreman da Srbina plati oko 70.000.000 evra, a videćemo hoće li Lotito popustiti i prodati ga ili će se u priču uključiti i drugi veliki klubovi.

-Fudbal je danas takav, ko potroši više ima prednost. Za Sergeja vredi platiti kartu, navijači vole takve igrače, ima sve, tehniku kojom privlači, igra na celom terenu, daje golove i asistira, jedinstven je. Da li bi bilo bolje da ostane u Italiji? Svejedno, može da igra za bilo koji evropski klub – zaključio je Stojković.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati