U SPORTSKOM centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora srpske kuće fudbala, na kojoj je između ostalih odluka potvrđen i izgled novog grba koji će krasiti dresove svih selekcija.

Komentari (10)

Politi

16.03.2022. 08:15

Konačno neki ljudski dizajn. Sramota je kakve grozne grbove opstine, univerziteti itd. imaju kod nas samo zato sto nismo u stanju da se grbovi biraju na otvorenim konkursima i zato sto dopustamo jedan čovek sa osrednjim talentom da sve dizajnira.

3OKETA

16.03.2022. 08:58

@ Drago - "lepsi"?!? То је искључиво питање (не)укуса. Дакле: не знам да ли је "lepsi", али поуздано знам да је овај са слике хералдички НЕМЕРЉИВО ИСПРАВНИЈИ од садашњег.

posmatrac iz daleka

17.03.2022. 00:44

Ovo je grb Srpske reprezentacije u futbalu. Nije drzvni grb i ne stoji na nasoj zastavi. Sto se tice Ljiljan ima ga na nasim grbovima od 12-og veka. i na nekim francuskim plemickim Nisu uopste retkost kao znak pradvde i lepote . tako da o tome ne treba polemisati. Kotromanici su SRPSKO pleme kao i Svi srednjovekovni sa ovih podrucja. Malo vise kniga treba procitati pa neki komentar napisati. A za onog "dejana" ako si ti Dejan - ja sam Kraljevic mMarko.