TRANSFER GODINE! Kilijan Mbape stavlja potpis, otkriveni detalji o silnim milionima evra

Đ. S.

12. 03. 2022. u 18:45

DA Real Madrid želi Kilijana Mbapea, ne zna samo neko ko u prethodnih godinu dana nije pročitao nijednu sportsku vest.

ТРАНСФЕР ГОДИНЕ! Килијан Мбапе ставља потпис, откривени детаљи о силним милионима евра

FOTO: AP

Da se ta želja dodatno rasplamsala posle dvomeča PSŽ i "kraljevića" u kojem je momak iz Bondija postigao dva gola, pokazao raskoš talenta zbog kojeg mu predviđaju visine Kristijana Ronalda i Lea Mesija, ali na kraju ispao, pokazali su i aplauzi na stadionu "Santijago Bernabeu" upućeni mu prilikom izlasku na teren. A, kako piše "Marka", saga oko dolaska Mbapea u prestonicu Španije, krajem predstojeće nedelje, dosegnuće i svoj poslednji čin.


Pod "vinjetom" ekskluzivno, list tradicionalno priklonjen Realu, sa informacijama koje neretko stižu iz vrhuške madridskog giganta, objavio je informaciju da će supersonični Francuz do kraja narednog vikenda, staviti "autogram". Po ugovoru bi godišnje trebalo da zarađuje astronomskih 25 miliona, a samo za potpis, Mbape će inkasirati negde između 60 i 80 miliona evra.
Predsednik Reala Florentino Perez, očigledno se baš nameračio da doda još jednu skupu fudbalsku igračku u već pozamašnu kolekciju. Nije žalio para ni na jednog od mnogih "galaktikosa", a sa Mbapeom je posebno izdašan. "Marka" navodi i da su prethodnim danima, pregovori značajno dobili na intenzitetu, ali su Perez i društvo očigledno dobili pozitivne signale od Kilijana i njegovih emisara. 

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili