"HRVAT MI POMAŽE PROTIV PARTIZANA": Trener Fejenorda pred meč sa crno-belima govorio o Menigu

Novosti online

09. 03. 2022. u 20:09

TRENER Fejenorda Arne Slot ponovo se vratio u Beograd, gde će njegov Fejenord gostovati Partizanu u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija.

ХРВАТ МИ ПОМАЖЕ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА: Тренер Фејенорда пред меч са црно-белима говорио о Менигу

FOTO: N. Paraušić

On je svojevremeno vodio AZ Alkmar protiv crno-belih, ali nije želeo da se priseća tih utakmica. Takođe je istakao kako mu je i tada, a i sada za pripremu mečeva pomogao Marino Pušić bivši hrvatski fudbaler i član Crvene zvezde.

- Uvek nam pomaže, ne samo sada, nego i inače. I u AZ Alkmaru nam je pomogao kada smo igrali sa Partizanom. Jer, kao što znate, on je igrao u Crvenoj zvezdi kada je osvojila Kup šampiona i generalno dobro poznaje srpski fudbal - rekao je Slot srpskim novinarima.

Upitan je bio da prokomentariše igre Kvinsija Meniga, Holanđanina koji nastupa za Partizan.

- Kvinsi Menig je odličan igrač, imao sam prilike da se sretnem sa njim jer je igrao u različitim holandskim klubovima. Dobar napadač, ima rezultate i nije lako za svakog holandskog igrača da ode u inostranstvo i igra na tako važnoj poziciji kao što je napadač. Od njega se može dosta očekivati.

Fejenord će igrati bez najboljeg igrača Gusa Tila koji je suspendovan, a takođe je veliko pitanje da li će moći na utakmici da nastupi i Brajan Linsen.

- Za Brajana ćemo još videti, a u timu neće biti ni Filipa Sandlera (prim. aut. na pozajmici iz Mančester sitija) - zaključio je Slot.

Utakmica Partizan - Fejenord igra se u četvrtak od 18.45 u Beogradu, revanš na "De Kajpu" je sedam dana kasnije.

BONUS VIDEO: Izjava Stanojevića posle teške pobede nad Spartakom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri