"NIKAD NE BIH PRODAO DUŠANA!" Bivši predsednik Fiorentine: Vlahović nije Bađo, ali...

Novosti online

02. 03. 2022. u 14:14

DUŠAN Vlahović je neko o kome ne prestaje da se priča na "čizmi". Sada je o Srbinu govorio Vitorio Čeki Gori, bivši predsednik Fiorentine.

НИКАД НЕ БИХ ПРОДАО ДУШАНА! Бивши председник Фиорентине: Влаховић није Бађо, али...

FOTO: Tanjug

Sjajni napadač je u zimskom prelaznom roku pojačao Juventus i ove srede će se nakratko vratiti u Firencu, pošto "stara dama" gostuje na "Artemio Frankiju" u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije. Navijači "viole" odlučili su da spreme paklenu dobrodošlicu Srbinu.

Čeki Gori je pričao o Vlahoviću i istakao da ga on ne bi prodao da je i dalje na čelu kluba.

- Nikada, bez sumnje bih zadržao i njega i Kjezu... Videćete šta će da urade u Juventusu. Da ih je Fiorentina zadržala, mogla je da napravi zaista jak tim oko njih - rekao je Čeki Gori, u intervjuu za "Gazetu delo Sport".

Danas će Vlahović i Kjeza biti na drugoj strani, a 80-godišnjak je istakao da je najbolji strelac Serije A (20 golova) pojačao tim iz Torina isključivo zbog novca.

- Sećam se, kad smo došli u klub, Bađo je tek bio prodat Juventsu. Bili smo na večeri, pitao me je: "Kako da idem u Juventus?" Na kraju je ispalo dobro, popravio je i odnos s navijačima "viole". Naravno, Vlahović je tek otišao. To je bilo pitanje novca, želeo je u tim koji će mu dati više i koji će svake sezone napadati skudeto i nudity mu evropski fudbal. Ali ne zaboravimo, Vlahović nije Bađo. Dobar je igrač, ali cenićemo na osnovu igara u najtežim utakmicama - zaključio je Čeki Gori.

Podsetimo, Vlahović je od dolaska u Juventus odigrao četiri meča u Seriji A i postigao tri gola. Takođe, bio je strelac protiv Viljareala (1:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Dušan Vlahović i Juventus - statistika

Mladi Srbin trenutno je sa 20 pogodaka na prvom mestu kada su u pitanju najbolji strelci italijanskog šampionata, jer je na utakmici sa Empolijem sa čelne pozicije smenio vođu Lacija Ćiru Imobilea koji je postigao 19.

Od tih 20 golova u "ligama petice" (Italija, Španija, Engleska, Nemačka, Francuska) više je u prvenstvu, u sezoni 2021/2022, dao samo špic Bajerna Robert Levandovski - 28, a 20 je, poput Vlahovića, postigao napadač Bajera Patrik Šik.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)