FUDBALSKA DRAMA! Albanac "pakovao" kofere Siniši Mihajloviću, otkaz sprečio "Super Srbin" (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2022. u 22:59

DA li će Siniša Mihajlović ostati trener Bolonje, veliko je pitanje. Ali, stvari idu na bolje po njega, i to posle prave fudbalske drame.

ФУДБАЛСКА ДРАМА! Албанац паковао кофере Синиши Михајловићу, отказ спречио Супер Србин (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Crvena zvezda

Loše je igrala i loše rezultate ostvarivala Mihina ekipa u poslednje vreme, pa je posle samo jedne pobede i samo jednog remija u prethodnih devet utakmica, večerašnji meč protiv Specije bio proglašen za "biti ili ne biti".

Iako srpski stručnjak ima mnogo kredita u Bolonji, tamošnji mediji su minulih dana pisali da su oni poprilično istrošeni serijom loših rezultata i da bi pomenuta utakmica na stadionu "Renato dal Ari" mogla da "pečatira njegovu sudbinu u slučaju novog neuspeha".

Ali, na kraju je drama rešena kako je "Miha" priželjkivao. I to zahvaljujući Bolonjinom "super Srbinu iz Austrije", Marku Arnautoviću.

Naime, Specija je golom albanskog internacionalaca Manaja povela u 11. minutu, činilo se da Mihajlović može da počne da pakuje kofere, a onda je Arnautović stupio na scenu.

Prvo je izjednačio u 40. minutu, kada se iskrao iza leđa odbrane rivala...

... a zatim u fudbalskoj drami, šest minuta pre kraja, iskoristio savršeno dodavanje Sansonea sa levog krila da donese pobedu Bolonji, time verovatno i sačuva Mihajloviću sadašnje radno mesto.

Bolonja još uvek nije blizu opasne zone (sada ima devet bodova više od Kaljarija koji se nalazi ispod crte), pa se ovih dana u lokalnim medijima govorilo da glavni razlog razmišljanja o "uručivanju zahvalnice" Mihajloviću apatičnost ekipe koja je dovela do serije loših rezultata. Čak se i spominjao Andrea Pirlo kao eventualni naslednik Mihe, ali...

Marko Arnautović se pobrinuo da, bar za sada, njegov sunarodnik ostane tu gde jeste.

A Bolonja je ostala 13. na tabeli Serije A, sa 31 bodom iz 25 mečeva.

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!