RASPAD SISTEMA U JUNAJTEDU Ne pomažu zvezde, treći meč "đavola" bez pobede

Novosti online

12. 02. 2022. u 20:09

UZALUD tim krcat zvezdama, prepune tribine, trener sa renomeom... U Mančester junajtedu vlada pravo rasulo i stanje je sve lošije iz dana u dan.

РАСПАД СИСТЕМА У ЈУНАЈТЕДУ Не помажу звезде, трећи меч ђавола без победе

Tanjug/AP

Potvrdio je to i meč 25. kola Premijer lige Engleske, u kom su "đavoli" kod kuće odigrali nerešeno sa Sautemptonom, timom iz sredine tabele - 1:1 (Sančo 21 - Adams 48).

Aktuelni menadžer i budući direktor Ralf Rangnik izveo je na teren sve najveće adute, od Kristijana Ronalda, Džejdona Sanča i Markusa Rašforda, pa do Bruna Fernandeša i Pola Pogbe. Međutim, ni to nije pomoglo da fanovi velikana sa "Old traforda" uživaju. Naprotiv, imali su još jedan košmaran dan.

U roku od osam dana, ovo je treći bolan remi za klub koji po kvalitetu ima sastav za borbu za šampionsku titulu. Najpre je Mančester na domaćem terenu eliminisan iz FA kupa od drugoligaša Midlsbroa (7:8, 1:1), zatim je uzeo samo bod na terenu poslednjeplasiranog Barnlija (1:1), i sada je od "svetaca" dobio novi šamar, posle čega je četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona doveo u pitanje.

- Ponovilo se sve kao u prethodnim mečevima. Krenemo dobro, povedemo, a onda stanemo, i izgubimo agresiju - rekao je Rangnik.

- Moramo da gledamo napred i da bolje igramo u utorak protiv Brajtona.

Pred Junajtedom su još dva lakša protivnika (Brajton i Lids), pre nego što se u elitnom takmičenju UEFA 23. februara sastane sa Atletikom u Madridu. Kako je krenulo "đavolima" se loše piše. 

BONUS VIDEO: Oki povećao prednost Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista