POJAČANJA IZ SOPSTVENIH REDOVA: Dejan Zukić produžio ugovor sa Vojvodinom

S. B.

17. 01. 2022. u 15:44

DEJAN Zukić (20), dete i velika nada Vojvodine, koji je pred kraj minule godine postao najmlađi igrač sa 100 odigranih mečeva u „crveno- belom“ dresu, produžio je danas ugovor sa matičnim klubom do juna 2024. godine.

ПОЈАЧАЊА ИЗ СОПСТВЕНИХ РЕДОВА: Дејан Зукић продужио уговор са Војводином

FKV

Po oceni Dragoljuba Samardžića, predsednika kluba, to je potvrda da mladi igrači rado ostaju na „Karađorđu“ i povratak filozofiji da Vojvodina vodi brigu o mladim igračima.

- Zukić će imati priliku da svima pokaže da zaslužuje da bude lider Vojvodine, ali i reprezentativac Srbije. Od srca mu želim blistavu karijeru i da se zajedno radujemo uspesima Vojvodine – kaže Samardžić.

Novosađani su se ove zime pojačali dolaskom Ivana Vukčevića (21), dojučerašnjeg napadača Zete i Milana Lazarevića (24), desnog beka, koji se po isteku ugovora u letonskoj Lipaji, vratio u klub u kome je ponikao.

Ljubomir Apro, član klupske uprave, naglasio je da „posao“ u prelaznom roku nije završen već da predstoje potpisi ugovora sa još nekoliko mladih igrača.

- Želimo da pokažemo mladih fudbalerima da ozbiljno računamo na njih, iskoristimo njihov veliki potencijal i ostvarimo naše primarne ciljeve, a to je plasman u Evropu. Posle duže godina, Vojvodina je finansijski stabilan klub, ne duguje nikom ništa i to je preduslov da bismo mogli da ostvarimo ciljeve koji su pred nama – kaže Apro.

Dejan Zukić želi da ostavi još dublji trag u Vojvodini.

– Srećan sam što smo brzo i lako dogovorili sve detalje oko produžetka saradnje. Tokom prethodne dve godine nisam pokazao sav svoj potencijal i zato želim da ostanem, da se izgradim kao igrač i da Vojvodina bude ta koja će da me lansira ka Evropi. Daću sve od sebe za dres Vojvodine i čast mi je što ostajem – rekao je Zukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja