POSLEDNJI MEČ U 2021: Valensija treba da odbije da ikada više igra fudbal za novu godinu (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2021. u 21:25

SPUŠTENA je zavesa na fudbalsku 2021. poslednjom utakmicom koja je u okviru pet najvećih liga Evrope odigrana pred sam završetak 31. decembra.

ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2021: Валенсија треба да одбије да икада више игра фудбал за нову годину (ВИДЕО)

Tviter / LaLigaEN

Na "Mestalji" su se u 19. kolu sastali Valensija i Espanjol, a iako je domaćin vodio do 83. minuta, na kraju je izgubio.

Domaće "slepe miševe" je u vođstvo doveo Alderete u 51. minutu, da bi u pomenutom 83. penal, uz dobijanje drugog žutog kartona, skrivio Valensijin Duro.

I, ne samo da je jedanaesterac uspešno izveo De Tomas, već je dva minuta pre kraja Žofre idealno centrirao, a Espanjolu pobedu od 1:2 doneo Puado.


Espanjol je tako prekinuo crnu tradiciju jer nije pobedio na "Mestalji" u poslednjih 12 prvenstvenih mečeva na tom stadionu (od toga je deset puta izgubio), a Valensija je čak peti uzastopni put izgubila "novogodišnji meč", pa bi rukovodstvo kluba moglo da razmisli da li da "pristaje" da ubuduće igra 31. decembra.


Što se tabele Primere tiče, u 2022. godinu kao lider ulazi Real Madrid sa 46 bodova, ali i utakmicom više od najbližih pratilaca - Sevilje koja ima 38, Betisa (33), Rajo Valjekana (30), Atletiko Madrida i Real Sosijedada (po 29).


Valensija deli sedmu poziciju s Barselonom, koja je takođe skupila 28 bodova, a dva manje ima devetoplasirani Espanjol.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona