"GRMLJAVINA" U SVLAČIONICI! Trener Stanković "ribao" igrače posle remija Zvezde sa Radnikom

Z. ĆOROVIĆ

14. 12. 2021. u 22:37

POSLE hvalospeva i komplimenata, palo je žestoko "ribanje".

ГРМЉАВИНА У СВЛАЧИОНИЦИ! Тренер Станковић рибао играче после ремија Звезде са Радником

FOTO: M. Vukadinović

Pucali su zidovi Zvezdine svlačionice od "grmljavine" Dejana Stankovića posle novog, neobjašnjivog i u najmanju ruku šokantnog kiksa protiv Radnika (1:1). I to na "Marakani", na stotoj Stankovićevoj utakmici u Zvezdinoj trenerci, na jesenjem oproštaju od svojih navijača, ali samo onih najvernijih, jer je većina postala razmažena, pa svoje ljubimce bodri iz toplih soba, kraj malog ekrana.

Maksimalno su podbacili svi crveno-beli kada se najmanje očekivalo i bacili senku na onako lepu priču iz Brage i vrhunsko dostignuće - direktan plasman u osminu finala Lige Evrope. Mister Stanković je kao veliki emotivac svoje momke izdigao u junake, što su i bili protiv snažnih Portugalaca. Isto tako, svašta im je rekao i prebacio posle malokrvnog i bolnog remija sa Radnikom. Delovao je Stanković smireno kada je davao izjave, odmah po završetku meča. Razloge očajne partije tražio je u promašenim prilikama, zamoru i iscrpljenosti igrača, ali je prihvatio krivicu.

- Crvenoj zvezdi ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju, pogotovo ne kod kuće. Opravdanja nema, svi bi trebalo da podelimo odgovornost. Idemo dalje, prvenstvo je dugo - bio je staložen Stanković u izjavama.

Zato je sve prštalo kada je ostao sa igračima "oči u oči". Otvoreno je svima rekao da su ga razočarali i da se nikad lošije nije osećao kao trener Zvezde. Žučna rasprava se pretvarala i u svađu, pošto se nekim pojedincima nije svidelo šta su čuli, pa su bili "iznenađeni i uvređeni". Bilo je i mnogo toga što nije za novine, ali je moralo da se izbaci na površinu i raščisti, što je normalno za ovakve situacije.

Stanković će sigurno okrenuti novi list, promena će sigurno biti na poslednjem meču, sutra protiv TSC. Nekih korenitih ne bi trebalo da bude, pošto je ova polusezona, uprkos lošije pozicije u Superligi, na evroplanu fenomenalna. Zbog toga na "Marakani" još više boli činjenica da je Zvezdi Radnik "otkinuo" pet bodova, što nikako nije smelo da se desi.

Takođe, u Zvezdi nisu hteli da odlažu meč sa Radnikom kako bi se što ranije završila iscrpljujuća jesen. Zvezda će u poslednjih 28 dana odigrati čak devet utakmica i svima je potreban odmor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)