POSLE hvalospeva i komplimenata, palo je žestoko "ribanje".

Rale

15.12.2021. 08:01

Stanković je amater na Zvezdinoj klupi, izvadio najbolje što ima, ubacio Nikolića koji nezna gde se nalazi, Krstičica koji ne može da trči, pa još Mister bi da čuva minimalac sa penala na svom terenu protiv Reala uh tedoh reći Radnika ! Marš bre iz Zvezde i to još pre nove godine foliranti jedni !

Kamiondžija

15.12.2021. 08:20

MISTER je bio Antara pokojni ...Sada je to PIKSI..A Stanković i Stanojević bi trebalo da se stide kada ih neko nszove tom titulom...Oni su 2 mala miša za pomenutu dvojicu .. Sramota...Deki i Stanoje = EGOISTI. Gade mi se

koki

15.12.2021. 08:34

Господине......, НЕМАШ ИГРУ!!!!!!! То се види "из авиона" уназад толико утакмица. С обзиром на то да је Милојевић добио отказ у Шведској, треба ПОДХИТНО да га вратиш. Или да умолиш неког другог јаког ткактичара, типа Сима Крунића и сл. да ти буде помоћник. Ти си добар аниматор али ти треба неко да постави игру! Можеш довести и Левандовског (а не Охија и сл.) нема од тога ништа када твоји везни играчи, а ГЛАВНИ СТРЕЛЦИ: Катаји и Иванић не помишљају да додају лопту центарфору!!!!

Doca

15.12.2021. 09:04

Šta vredi sada "ribati" igrače. O tome je moralo pre utakmice. Žao mi je što smo na ovako debilski način predali titulu. Sa Dejanom imrkelom injihovim "tako željenim pojačanjima" to ove godine nećemo moći. Sramota.Oterati svu bagru sa visokim platama koji ne igraju a sede na klupi ili tribinama.

Bucko

15.12.2021. 09:47

Stankovic misli da je bog.Ja mislim da je on rang Novi Pazar.Zvezda je narod zemlja cast zvezda ima navijaca kao pola srbije.On u ekipu stavlja rekreativca deset igraca nije za rekreativni. Sramota .

Vlajko

15.12.2021. 16:32

Ribaj one koji ti nisi doveli ozbiljnog špica i beka i teraj više Gobeljica i Srnica,a I Ben više nije to to,hvala na svemu i doviđenja prijatno!