POBEDNICI TRAŽILI SELFI S NOVAKOM: Đoković zvezda večeri u hali "Aleksandar Nikolić" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2021. u 21:20

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Barselone sa 69:76, a po okončanju ovog duela 15. kola Evrolige, košarkaši španskog kluba umesto da proslavljaju pobedu i pohrle jedni drugima u zagrljaj, potrčali su prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću - da se slikaju s njim!

ПОБЕДНИЦИ ТРАЖИЛИ СЕЛФИ С НОВАКОМ: Ђоковић звезда вечери у хали Александар Николић (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: KK Barselona

Najbolji teniser sveta iskoristio je činjenicu da godišnji odmor provodi u Srbiji i došao je da bodri svoj voljeni klub, a košarkaši španskog kluba pokazali su koliko cene najboljeg sportistu sveta.

Nole je u halu Aleksandar Nikolić došao u društvu Vaseka Pospišila, kolege tenisera s kojim je oformio Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA), a tokom utakmice je silno bodrio crveno-bele.

Na njihovu žalost, to nije bilo dovoljno našem šampionu, pa je i pored odlične igre, Zvezda poražena. 

Posle meča je i trener Barselone Šarunas Jasikevičijus pričao o Noletu, kako ga je gledao na Vimbldonu još dok je nagoveštavao da će biti dobar teniser.

- Ispalo je da je najbolji na svetu - nasmejao se Šarunas.

Među onima koji su uspeli da dobiju fotografiju s najboljim teniserom svih vremena bio je i najbolji igrač Barselone na večerašnjem meču, Najdžel Hejs-Dejvis koji je postigao 14 poena i uhvatio osam lopti pod koševima.

FOTO: KK Barselona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!