STANKOVIĆ U ODABRANOM DRUŠTVU: Malo koji trener u Srbiji može ovim da se pohvali (FOTO)

Novosti online

13. 12. 2021. u 19:01

PRED utakmicu Crvene zvezde i Radnika navijači na stadionu Rajko Mitić imali su priliku da pozdrave trenera Dejana Stankovića koji je danas upisao fantastičan jubilej.

СТАНКОВИЋ У ОДАБРАНОМ ДРУШТВУ: Мало који тренер у Србији може овим да се похвали (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda na poluvremenu duela protiv Radnika vodi 1:0, gol je postigao Aleksandar Katai iz jednog, od dva dosuđena penala za crveno-bele. A trener kluba ima još jedan razlog za ponos pored vođstva.

Dejan Stanković vodi Zvezdu na 100. meču na klupi Crvene zvezde. Zato mu je pred početak meča iz ruke sportskog direktora Mitra Mrkele uručena plaketa sa brojem 100 i grbom crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Za to vreme osvojio je dve titule, jedan kup i jednu duplu krunu. Upisao je 77 pobeda i sa razlogom može da kaže da je jedan od najperspektivnijih fudbalskih stručnjaka.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!