RANGNIK IMAO JASNU PORUKU ZA POGBU: Ne želim bilo koga da ubeđujem da ostane u klubu

Novosti online

11. 12. 2021. u 09:24

RALF Rangnik je seo na klupu Mančester junajted. Već je odradio dve utakmicu kao trener "crvenih đavola", ali mnogi se pitaju šta će biti sa Polom Pogbom.

РАНГНИК ИМАО ЈАСНУ ПОРУКУ ЗА ПОГБУ: Не желим било кога да убеђујем да остане у клубу

FOTO: AP

Francuz zbog povrede ne igra u poslednje vreme, a veliko je pitanje i da li će kada bude bio spreman da se vrati na teren.

Nemački stručnjak je istakao da se raduje saradnji sa Pogbom, ali da nikog neće da ubeđuje da ostane u klubu.

- On može biti veoma važan igrač, i ja sam svestan toga. Ipak, to važi i za sve druge igrače koje imamo na raspolaganju. Igrači bi trebalo da žele da ostanu u klubu. Ukoliko neki igrač ne želi da igra za Mančester junajted, čak i na duže staze, mislim da nema smisla da ga bilo ko iz kluba ubeđuje da ostane. Ovo je veliki klub sa fantastičnom podrškom i mislim da niko ne bi trebalo ni da pokušava da nekoga nagovara da ostane – rekao je Ragnik za "Skaj Sports".

Ralf Rangnik/Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Ipak, ne želi bivši trener Šalkea brzo da donosi zaključke, već hoće da sačeka da se sjajni vezista oporavi od povrede.

- Ipak, sačekaćemo i videti rasplet situacije. Sa Pogbom sam razgovarao svega 15 minuta preko telefona pre neki dan. Hajde prvo da ga vratimo u tim, da bude skroz fit, pa ćemo videti gde smo, i koliko je ekipa napredovala do tada. Ja nisam trener samo Polu Pogbi, ja sam trener svim drugim igračima, i moj zadatak je da ih napravim boljim. Moram da unapredim svakog igrača pojedinčno, a to je jedino moguće poboljšavanjem igre celokupne ekipe - zaključio je Rangnik.

Pogba je ove sezone u Premijer ligi odigrao devet utakmica i nije uspeo da se upiše u strelce, ali je zabeležio čak sedam asistencija.

Mančester junajted danas gostuje Noriču (18.30) u 16. kolu tamošnjeg prvenstva.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Anartozisa pred početak meča sa Partizanom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!