PARTIZANOV PAS HIT U EVROPI: Oglasio se i legendarni Englez, urnebesnim komentarom

Novosti online

10. 12. 2021. u 14:51

IZBORIO je Partizan novo proleće u Evropi. Strepeli su navijači vicešampiona Srbije svih 90 minuta od Anortozisa, ali na kraju su uspeli da izbore remi - 1:1, vredan plasmana u narednu fazu Lige konferencija.

ПАРТИЗАНОВ ПАС ХИТ У ЕВРОПИ: Огласио се и легендарни Енглез, урнебесним коментаром

FOTO: M. Vukadinović

A slika iz Humske je obišla celu Evropu. Ruku na srce, ne baš igra srpskog i kiparskog kluba, već pas koji je početkom prvog poluvremena uleteo na teren. 

Pas koji vrši nuždu završio je na naslovnih stranama engleskih, italijanskih, pa čak i portugalskih medija, a video iz Humske podelio je čak i legendarni engleski napadač Geri Lineker.

Lineker trenutno radi kao stručni konsultant i povodom ove situacije oglasio se na Tviteru, dok je tabloid "San" čak posvetio i tekst ovom incidentu.

Osim Linekera i medija, o psu na travi Partizanovog stadiona mnogi su pravili šale na društvenim mrežama. Jedna od njih je bila vezana i za izjavu trenera Lestera Brendana Rodžersa, koji je priznao da nema pojma šta je uopšte Liga konferencija.

- Hej, Brendan! Ne znate šta je Liga konferencija? Bio je to meč između Partizana i Anortozisa i ono na šta smo spali. Kao što sam i juče rekao, to je samo sr**e. Nije važno koliko ga zašećeriš, to je samo sr**e.

"Partizanov" pas je pokupio slavu u Humskoj...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna