DA LI TO PARTIZAN SPREMA BOMBU? Stojanović u Humskoj, ali zasada samo na tribinama

Novosti online

10. 12. 2021. u 13:44

LUKA Stojanović je bio deo čuvene Partizanove generacije rođene 1994. i uz Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića i Nikolu Ninkovića jedan od najtalentovanijih dečaka iz te klase.

ДА ЛИ ТО ПАРТИЗАН СПРЕМА БОМБУ? Стојановић у Хумској, али засада само на трибинама

FOTO: Printskrin

Rušili su rekorde i postavljali standarde. Nije dočekao da zaigra za prvi tim, a fudbalski je nastavio da se usavršava u Sportingu iz Lisabona uz Bruna Fernandeša, Vilijama Karvalja, Žoao Marija… U profesionalnom fudbalu, iako mu je tek 27 godina, već ima zavidno iskustvo. Sa Apolonom je osvajao trofeje, sa Muskronom se borio za opstanak, sa Čukaričkim rušio Partizan i Crvenu zvezdu golovima koji se pamte, otisnuo se bio i preko okeana.

Ali, sada je došlo vreme da se kući vrati. Sa "čistim papirima" i velikom ljubavlju prema Partizanu Stojanović prati utakmice voljenog tima. Ni zima u glavnom gradu Srbije i loše vreme nije omelo lucidnog fudbalera da dođe u Humsku i zasada sa tribina bodri voljeni klub, što je bio slučaj juče protiv Anortozisa.

- Bio sam i protiv Novog Pazara. Kad god imam vremena, dođem ili sam ili s porodicom. Zasada meni sve ovo sjajno izgleda - prvi su na tabeli uz dobru prednost nad Zvezdom. Klub kao Partizan ima ambicije da pobeđuje svaku utakmicu, tako da je sjajno i što se bore za sledeću rundu posle grupne faze. Sa moje tačke gledišta je ovo fantastičan rezultat i mislim da treba da budu srećni i uz ove probleme sa rosterom, ovo je idealan scenario, uz današnju pobedu ili nerešen rezultat - rekao je Stojanović za "Mondo".

FOTO: AP

 

Između redova moglo bi se naslutiti da bi povratak Luke Stojanovića u srpski fudbal i dolazak u Partizana mogla uskoro da bude gotova stvar.

- Ovako, iskreno, reći ću da u ovoj situaciji, sa slobodnim papirima, ja sam taj koji odlučuje gde bi trebalo da bude odlazak u sledeći klub. Tako da situacija je okej, sigurno da postoji neka mogućnost da se to desi, naravno, ukoliko Partizan tako nešto bude želeo.

Fudbaler ne krije da je bilo kontakata sa crno-belim čelnicima, ali još uvek ništa zvanično.

- Više je bilo onako nešto neformalno. Svi oni su koncentrisani na prvenstvo, na utakmice, takođe imaju i dosta povreda... Mislim da ni njima nije sada vreme da pregovaraju ili traže neke igrače. Ali sigurno da će se i oni aktivirati kada se završi polusezona, tako da imamo vremena i za to - priča Stojanović .

FOTO: M. Vukadinović

 

Stojanović ističe da mu mnogo znači svaka pobeda i gol Partizana.

- Probudi mi svaka utakmica, ne samo neka značajna! Na svaki gol i pobedu reagujem isto. Ne postoji kod navijača Partizana da imam neku najznačajniju utakmicu ili gol. Svaka utakmica mi je takva, to je tako nešto što pokušavam da pokažem i na terenu. Svakom golu sam se radovao i proslavljao vatreno, a pogotovo je to ovde gde sam odrastao i proveo toliko vremena. Ne treba ni da pričam koliko mi znači Partizan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri