ZVEZDE NEMA NA ŽREBU: Samo će Partizan u ponedeljak saznati rivala

Novosti online

10. 12. 2021. u 09:20

CRVENA zvezda i Partizan su ostvarili istorijski rezultat za srpski klupski fudbal. Večiti su posle dugo godina prvi put izborili zajedno proleće u Evropi.

ЗВЕЗДЕ НЕМА НА ЖРЕБУ: Само ће Партизан у понедељак сазнати ривала

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Prvi će na teren u 2022. godini, kada je reč o Evropi, izaći crno-beli. Partizan će zaigrati u takozvanom plej-ofu pred osminu finala Lige konferencija.

Crno-beli će rivala dobiti u ponedeljak, 13. decembra, sa početkom u 14 časova, a prvi meč će biti odigran 17. februara 2022. godine, dok je revanš na programu sedam dana kasnije.

Za razliku od ekipe iz Humske, sa druge strane Topčiderskog brda će se načekati, pošto crveno-belih neće biti na žrebu u ponedeljak koji će biti održan sat vremena pre onog na kom će biti crno-beli.

Zvezda je osvojenim prvim mestom u grupi ispred Brage, Midtjilanda i Ludogoreca svoje ime upisala među nosioce koji će rivala saznati tek 25. februara 2022. godine.

Prvi meč osmine finala Lige Evrope na programu je 10. marta, dok je drugi zakazan za 17. mart.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?