SANIČANIN POZIVA GROBARE: "Idemo na pobedu, pomozite nam"

Novosti online

08. 12. 2021. u 12:59

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraj uodlučujući meč za plasman u drugu fazu Lige konferencija.

САНИЧАНИН ПОЗИВА ГРОБАРЕ: Идемо на победу, помозите нам

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-belima je za drugo mesto u Grupi B dovoljan i bod u poslednjem kolu protiv Anortozisa, ali iz Humske najavljuju juriš na pobedu, koja bi značila i srpskom fudbalu u trci za dva mesta u Ligi šampiona.

- Idemo na pobedu! – otkriva razmišljanje svih u „Zemunelu” štoper Siniša Saničanin.

Trijumf nad Kipranima na „rajskom ostrvu” i status lidera Super lige „bilduju” samopouzdanje prvotimcima Parnog valjka, shodno tradiciji i veličini kluba sa DNK materijalom predstavljenom u maksimi - „uvek na tri boda”.

Tako, za plasman u šesnaestinu finala novoformiranog evropskog takmičenja viceprvaku Srbije „pije vodu” i samo da pozadi sačuva „nulu”, ali...

- Svima nam je apsolutno jasan značaj utakmice – za klub, tim, nas kao pojedince i, naravno, navijače. Igra se na našem stadionu i pozivam Grobare da nam pomognu u velikom broju, baš kao što su činili tokom kvalifikacija i u uvodu grupne faze.

Letošnji novajlija iz Vojvodine biranim rečima kazuje o protivniku i ne očekuje lagan zadatak, iako... puca od (opravdanog) optimizma:

- Kad smo Anortozis pobedili u Larnaki tek je izašao iz pripremnog perioda, tako da smo svesni da sad taj isti tim ima drugačije lice. Moramo da izvučemo maksimum iz svakog od nas i uprkos zdravstvenim problemima nekoliko važnih igrača ostvarimo rezultat koji nas vodi dalje. Igraćemo i za naše drugove – Lazara Markovića i Bibarsa Natha!

Izraelski internacionalac je iz domovine, gde je trenutno na rehabilitaciji, poslao video poruku sa podrškom saigračima u tri preostala meča do rkaja polusezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna