ZVEZDA NE RAČUNA NA JOŠ JEDNOG IGRAČA: Crveni karton ga je skupo koštao

Novosti online

03. 12. 2021. u 08:36

MILOŠ Degenek i Aleksandar Dragović. Tandem koji je trebalo da zaključa sve prilaze golu Milana Borjana, ako se gleda po fudbalskim kvalitetima.

ЗВЕЗДА НЕ РАЧУНА НА ЈОШ ЈЕДНОГ ИГРАЧА: Црвени картон га је скупо коштао

Foto: M.Vukadinović

Srbin sa austrijskim pasošem je pokazao klasu i potvrdio da bolji defanzivac u poslednje vreme nije stigao na Marakanu, ali Srbin sa australijskim pasošem je definitivno podbacio.

Od povratka u Zvezdu nije to onaj Degenek kakav je otišao u Aziji, nikako da Miloš vrati staru formu. Bilo je dosta kikseva, pa sitnih sukoba na početku sezone, ali sve se to prevazišlo i reprezentativac Australije je zauzeo svoje mesto pored Dragovića.

Nije bilo sjajno, a crveni karton protiv Mitjilanda kao da je bila kap koja je prelila čašu. Od tada Degenek je bio na klupi protiv Voždovca i Spartaka, a "Sportski žurnal" prenosi da mu se upravo zbog ranog kartona protiv Danaca pogoršao status u ekipi.

Izneverio je poverenje Dejana Stankovića, tako da mu je status sličan onome sa početka sezone.

Zbog toga se čini da bi na zimu moglo da dođe do definitivnog rastanka Degeneka i Crvene zvezde, pošto na "Marakani" imaju drugačije planove za štoperski tandem.

Trenutno prednost ima mladi Strahinja Eraković, a sve više se spominje i Danilo Arboleda iz Šerifa.

U pitanju je kolumbijski štoper koji se ove sezone pokazao fantastično u Ligi šampiona, osetila je to i Zvezda na svojoj koži, a od januara će biti slobodan igrač i sa njim će moći da se pregovara.

Degenek ima ugovor do 2023. godine u Zvezdi, a zasada nije poznato da li postoje ponude iz inostranstva za njega. Jedno je sigurno, crveno-beli bi da se "otarase" Miloša, a ni njemu se ne sedi na klupi u Beogradu. Razlaz je neminovan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna